¡mañana!

   Med start imorgon har jag semester och dá, dá mina vänner, är jag back in business! Ja, in the blogg business, alltsá. Jag har varit sá trött, förstár ni. Sá trött och matt och i behov av semester att jag inte orkat med mer än att dö i soffan om kvällarna efter jobbet. Dö och Bonde söker fru. Mer än sá har det inte varit pá sistone.

   Idag har jag förresten gosat med världens sötaste bebis! <3


Kommentarer
Postat av: anna

wooohooo! så härligt. jag har också semester imorrn. skål!

2008-12-19 @ 18:23:18
URL: http://nyxcph.blogspot.com
Postat av: perroflauta

åh kompis jag är i stockholm hos vår vän och vapendragare jag har lagat mat du vet jag önskar du var här det gör mig ont att du inte kommer upp mem ja vad ska jag göra hursomhelst jag älskarf dig och jag saknar dig alltid alltid(ja jag kanske är lite full)feliz navidad gullis puss

2008-12-20 @ 00:35:48
Postat av: JF

Men skiriv då. Jag väntar...(stampar med foten) I övrigt GOD JUL!!!!! Kram

2008-12-20 @ 11:36:11
Postat av: ania

MEH SKRIV DÅÅÅ!! måste ju ha uppdateringar HEMIFRÅN när jag sitter här i södra skitsverige utan snö. har iaf klätt granen idag, tror du skulle kräkas lite i din mun om du såg den, ahhah! guld, silver, cerise, rött, brons, kulor, kottar, änglar, pärlgirlanger, glitter, polkagriskäppar... u name it!!! more is more i min julgran, haha! :D

PUSS PÅREJ HÖRS SNART DÅ!?!?!

kanske ringer sen eller nåt. lovez.

2008-12-21 @ 14:49:12
Postat av: ankan

anna:

älska vacaciones! :D :D :D



perroflauta:

först och främst vill jag be om ursäkt för att jag ÄNNU inte skickat dig din laddare. jag är vidrig. sedan vill jag be dig hälsa vár fina vän, samt tänka pá mig dá/om du áker pá vár sedvanliga second hand-shoppingtur där hemma. jag älskar dig för alltid, puss.



JF:

nu har jag skrivit! :D



ania:

ja, ring gärna! hoppas att du har det fab i sverige, jag saknar dig. hälsa familjen och säg át bror din att han ska komma hit och hälsa pá oss snart! PUZZ!

2008-12-21 @ 19:59:31
URL: http://livetosv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0