tips för att slippa duscha men ändá verka ren: Rexonas super-deo samt att tvätta bara luggen över tvättstället

   Máste duscha. Har inte duschat pá jag vet inte hur länge. Det är sá satans kallt, jag fryser butten av mig, duschen har världens mesigaste strále (det enda jag inte gillar med vár lägenhet. Det och bristen pá köksfläkt *driver báde min kille och Ania galna med mitt tjat om fettgris pá spisen*.), och att sedan naken kliva ut i kylan (okej, jag gillar inte bristen pá heating här hemma heller, men annars har vi faktiskt den finaste läggan ever) är JOBBIGT.
   Aja. Ska göra't nu i alla fall. Förbereder mig med ett glas rödvin. Saker jag älskar: Rödvin. Palt. Mitt hár, som förtjänar att fá bli rent idag. *flötis*

   Heta lovesexmoney skickade mig ett foto pá facebook och jag ba, vadá? Tydligen är jag skitlik tjejen som agerar motiv. Jag ba, jaha men tack, för hon var ju het, och nu dá jag visade det för min kille vägrar han tro pá mig dá jag säger att det faktiskt inte är jag, haha. Värt! Jag har en okänd tvilling!
   Han (min kille alltsá) ska för övrigt fá ett gäng av de artsy smartsy foton Ania tog pá mig häromsistens, för han fyller faktiskt ár i veckan. Ska snajsa till dem i ett par snygga ramar jag köpt.

   Eh ja, det var det, det. Nu ska jag utmana kylan och kasta mig in i duschen. Vad gör man inte för att lukta gott i armpitsen och fissen every now and then?


   Ps. Ni läser säkert redan lovesexmoney's blogg, men om ni lyckats missa den máste jag tipsa om den *sucking ass pga att hon tycker att jag är lik en het tjej*. Nä, men serre, läser den all day every day (och dessutom är hon en raring irl), och inság nu att jag inte ens har en länk till den. Kirrar det. Sedan ska jag duscha. Tror jag. Ds.



jag köpte ett par jeans i storlek tjuggesju igár! och de sitter SLAPPT!?!?!?!?! och har typ BOOTKATT!?!?!?!?!

Ett filmat hemma hos-reportage, vad tror ni om det? *tror att jag är t ex Pernilla Wahlgren*


te quiero te amo espero que dure por siempre...!

   Ni är nyfikna pá min kille, va? Jo, det är ni! Jag tänker inte lägga upp en massa foton pá honom här (här är det bara mina nakna tetas som flashas!), eller prata om vem han är, vad han heter eller vad han gör, för det är inte relevant. Men jag tänkte att jag kanske skulle dela med mig av vár löve story? Ja, jag gör det!
   Det var sá här, förstár ni *lyfter upp den tunga boken i famnen, borstar bort dammet frán den, slár upp förstasidan och ler mot de välbekanta, gulnande bladen innan jag lutar mig tillbaka i den röda sammetsfátöljen, blickar ut över er alla där nedanför pá golvet, som förväntansfullt makat er närmare den öppna spisen framför vilken jag sitter och har hela eran fulla uppmärksamhet riktad mot mig, lyfter min kupa med cognac mot munnen för att fukta strupen, och tar till orda med min lena men kraftfulla stämma*, att Ania och jag var ute pá Razzmatazz här i Barcelona, och hängde med tvá drägg som vi kan kalla Victor och Mario (de heter Victor och Mario. Victor är Spaniens längsta man, okej skoja, men han är skitláng, och har en piercing i nacken. Mario har en stor penis. Jag föredrar i detta läge att ni inte frágar mig hur jag vet detta.). 
   Plötsligt uppenbarade sig en lite smáfet man vid baren en bit bort frán det dansgolv där jag, Ania, Mario och Victor befann oss. Ania kände instant love, trotsade lagen om sin egen blyghet och dansade bort till den rundlagda lilla mannen som vi kan kalla Ricardo (detta är INTE hans riktiga namn *flicka med fantasi* haha, ni som har skunk fattar vad jag menar va??? Okej, lite lángsökt, men minns ni "pojke med tárar"? Haha, pojke med tárar - flicka med fantasi, eh eh eeh? :D :D :D Ania hade nästan en date med honom en gáng förresten!!! En nätdejt med pojke med tárar, alltsá jag dör av skratt nu, as I write, hahahahaha. Jaja, hon bangade i alla fall pá daten, och därmed fick hon aldrig veta hur hennes liv hade kunnat bli, hahahaa, Ania <3 pojke med tárar, hahaha.).
   Kvällen slutade med att Ania bytte nummer med Ricardo innan jag tvingade henne att slita sig för att istället gá och äta sen natt/tidig morgon-churros con chocolate tillsammans med mig, Victor och Mario (áh, tänk, jag undrar hur mitt liv hade kunnat bli om det blivit jag och Mario till sist... HAHAHAHAHA!).
   Aja, anyways, nágra dagar passed, och jag som alltid annars är mycket pepp och engagerad i Anias flirtande (ja, hon är ju faktiskt min bäZtiz) var typ máttligt intresserad av hennes sms-tjattrande med Ricardo *flicka med fantasi igen* och typ, whatever, visst gá pá date med honom dá. Gud, snäll kompis jag verkar som dá, men han gav mig inte speciellt bra vibbar (och där hade jag faktiskt RÄTT, men mer om det lite senare).
   Till sist styrde Ania upp en date med Ricardo, de skulle ses i den bar där han jobbade. Eller ja, det var väl mer "kom förbi baren där jag jobbar nágon kväll" och därför var jag tvungen att följa med, ja man vill ju inte verka som en loser utan vänner som gár dit ensam, även om jag peppade en del pá idén om att hon skulle glida in i ett rött fodral och höga svarta klackar och sexigt sippa pá en martini uppflugen pá den svarta flygeln (obs! det finns ingen svart flygel pá den här baren, men i min fantasi är allt möjligt).
   In we came, jag och Ania slog oss ned, och sá började vi prata. Ja, det vill säga, jag och Ricardo började prata. Ania var helt sepe-nervo och sa typ ett ord i kvarten (seriöst, jag överdriver inte), sá jag satt där och försökte hálla igáng en konversation med den här mannen, som dá gav mig rätt dáliga vibbar, samtidigt som jag sparkade Ania pá smalbenen nedanför bardisken. Dessutom var baren HELT folktom, sá jag kunde inte direkt styra stegen bort mot nágon snubbe jag kunde vara látsasintresserad av för att slippa tryckta "typ en dejt"-stämningen.
   Till sist kände jag att nej, nu pallar jag inte mer, nu ringer jag min stalker aka dj-argentinaren som slängde upp ballen i min hand en gáng backstage pá Razz. Liksom, allt är roligare än detta, ni vet.
   Men, dá, precis sá jag var pá väg att ta mitt pick och pack och dra, öppnas dörren till den där lilla, oansenliga baren, och in kliver en man med världens galnaste hár och det seriöst vackraste ansikte jag sett i mitt liv (de där liksom lite "insjunkna" kinderna eller vad man nu ska säga. Nej, han ser inte sjuk ut, det är bara lite svárt att förklara, de gár liksom "in" under kindbenen, och hans läppar och hans näsa och hans ögon och...! *känner för att slänga upp ett foto för att ni ska se honom och haja att jo, hon har rätt, han är nog den hetaste mannen alive* haha.). Jag ba, Ania, Ania! Vet du? Det där är min nya kille.
   Ania typ *fnizz*, jaaa, han var snygg, go for it, typ, och jag ba, nej nej, du fattar inte, han ÄR min nya kille, jag máste ha honom!
   Grejen är nämligen den att Ania och jag under denna period hade en grej dá vi gick och sa "kolla, där är min nya kille" om alla heta män vi ság pá t ex metron eller fiket bredvid skolan dár vi pluggade spanska, men serre, dá han klev in genom den där dörren och kom fram och presenterade sig som Ricardos roomie kände jag bara... Ja, skit samma vad jag kände, jag vill bara komma fram till den delen dá han kysste mig under de där röda ljusen som lyste upp hela de här lilla baren (som jag fortfarande blir varm i kroppen av att komma in pá). Han kysste mig och nu láter jag som nio till fem, men det skiter jag i, för sá var det och sá är det, att jag lyfte, jag lyfte frán golvet och fladdrade helt galen en bit där ovanför verkligheten och tänkte, nu jävlar Ankan, nu är du körd.
   Sá var det, och sá blev det.
   Ricardo visade sig vara en jävla tönt som two-timade Ania med nágon brutta med vit fejskinnväska och matchande stövletter, sá han blev raskt dumpad och dá han flyttade ut ur min killes lägga (för det gjorde han efter ett tag, jag tror att han skulle flytta hem till byn han kom ifrán igen, ja god knows and who cares), flyttade jag och Ania in istället! :D
   Visst, vi har haft vár turbulens och jag har grinat ibland och han med, men mest har vi älskat och kysst varandra under gula gatljus pá palmkantade gator och sprungit frán polisen dá vi druckit öl pá gatan och nästan blev infángade och delat pá gigantiska mojhitos och dansat runt skitfulla pá gatorna tillsammans och cyklat hem i nedförsbacke, han pá sadeln och jag pá ramen. Vi har knullat skiten ur varandra i duschen för att sedan ramla ut och ned i sängen istället, där vi fortsatt i flera timmar. Vi har sprungit pá stranden och lekt tillsammans med världens finaste lilla hund, vi har státt tysta bredvid varandra framför världens vackraste vattenfall i Lappland och bara hállt varandra i handen och när han háller mig i handen, hans hand i min hand, är det den varmaste hand jag nágonsin hállt i, och forgive me for my cheezyness, men han háller mitt hjärta i sin hand och det är skrämmande och det är fantastiskt och inte vet jag hur det blir, vart vi hamnar, men jag önskar, GUD vad jag önskar, att han är mitt livs kärlek och att det blir för alltid, att det är det som är meningen och att det är hans varma hand jag kommer att hálla genom all jävla skit och allt underbart fantastiskt som livet innebär, genom allt som det har att erbjuda.


3 listor

1) Saker min hund förvarar i sitt lilla hus:
- en glatt leende mjukiskotlett som piper
- en docka med avslitna ben
- tvá dockben
- en rosa flodhäst
- en klädnypa
- en banangodis att spara till sämre tider

2) Idag har jag ätit:
- flötiga brödpinnar frán jobbets vending machine
- en sallad frán billighetsstället där personalen aldrig ler
- lite stekt tofu och stekt sojafärs whatever (svindyrt inköpt pá el corte inglés, i det här landet är veggie mat inget att ta för givet, det ska ni veta)
- pasta med pesto
- tvá mini-oreos och tvá snarrisar jag snodde frán stora pásen jag köpte till Ania för att peppa henne i flirtandet med snubben pá jobbet (godis är en utmärkt motivation, i alla lägen)
- en kopp te, just nu *livebloggar*

3) Det bästa som hänt mig:
- min hund Jorge
- min vintääge Levi's jeansjacka som jag fyndade för EN EURO i en arabs klädhög pá bästa loppismarknanden, samt jeansskjortan till samma pris. Älskar araberna där av hela mitt hjärta! Medan spanjorerna bajsnödigt lägger upp allt i fina stánd pá typ guldfat och tar fucking ockerpriser pá en LOPPMARKNAD, häller araberna ut kläderna i stora högar pá marken och vrálar "DOS POR UN EURO, DOOOOOOS POR SOLO UUUUN EUROOOOOO!" och láter en FYNDA, vilket LOPPISAR fudging är till för!
- el amor, HAHA. Nä, men serre, skojar not. Älska att älska. Älska kärleken. HAHAHAHA! *skojar fortfarande dock inte* Fy fan vad fint det är att älska och att älskas osv.
- alla mina kompiZar! :*


jag át ett äpple + tvá och en halv muffins pá vägen frán la oficina till metron

Häpp sa det, sá var den här arbetsdagen förbi. Nu ska jag in till stan och möta upp min kille. Vi ska tydligen köpa korv och skicka till min pappa i Sverige. Jahaja.

PöZz.

Ania tog några artsy smartsy bilder på mig och Jorge, fina va?







lángt blöggizinlägg det blev!

   Men áh vad glad jag blir! SötiZ-Jonna har listat min blöggiz som en av sina favisar! Máste fira med att äta lite mer bröd *svullen* och titta pá ett avsnitt av Bonde söker fru pá tv4 anytime (FÖRLÁT ANIA, JAG VET ATT VI SKULLE TITTA TILLSAMMANS, MEN JAG KAN HELT ENKELT INTE LÁTA BLI! PS FLIRTA MED KILLEN PÁ DITT JOBB! DS).

   Ah, okej, bloggar lite först dáh!
   Idag rákade jag skicka iväg ett arbetsmail där jag menade att skriva baja médica men istället rákade skriva bajsa médica. Det var rolitt!
   Och what else...? Jo, ni vet, alla män (ja, i princip alla faktiskt) man möter pá gatan, tycker ju om att väsa guapa mellan tänderna till en (om man är kvinna mellan 15 och 55 och inte har extremt grava och tydligt synliga deformationer), ibland även med infogad fittslickargest som bonus. Ja, inget konstigt med det, det händer som sagt all the time och man blir typ immun mot det efter ett tag.
   Men idag, pá hemväg frán jobbet dá jag korsade sista övergángsstället innan jag var framme vid várt hus, gick jag förbi en välklädd gammal dam med pá spolar lagt hár och rullator som ba, eyeballade mig och sedan sensuellt viskade hola guuuapa till mig, innan hon pinnade förbi och gav mig ett sista hett ögonkast. Jag ba: O_O
   En annan grej är att jag idag sket i att äta lunch och istället tog en kaffe och en skinny muffin (haha, sá jävla lol med lágkaloribakverk really, men den är faktiskt god!!! *bortförklarar min pinighet* hoho) pá Stjärnbucks tillsammans med nágra chicas i min arbetsgrupp. Eh, jag vet inte riktigt varför jag berättar detta, men jag tror att jag ville förmedla känslan av hur TREVLIGT det var att sitta där i höst/vintersolen med min mjölk med kaffedoft + bantarmuffin och prata om galna amerikaner och skidresor till de tyska alperna.
   Slutligen vill jag dela med mig av vad jag ätit idag. Jag vet inte riktigt varför, men jag tror det beror pá  tungviktaren, vars blogg jag just besökte (by the way!!! Jag är sviiiinbra pá bra mat!!! Om du läser detta bara MÁSTE du láta mig fá leka Anna Skipper med dig i en vecka!!!???!!!??? Assá, serre, jag lovar grymma resultat fast med god mat som dessutom är lätt att laga! Mätt blir'u ocksá! Ania fick jag ned fem kilo och min knubbiga sötis-lärare i spanska losade tvá kilo pá en vecka under min nyttighetsregim! Alltsá, I repeat: nyttigt, mättande, BRA! Bara bra grejer! Hör av dig! *loca* *menar dock allvar*), och dessutom är det ju alltid roligt att göra listor.

   Här kommer den, prepare:

* ingen frukost.
* tänkte ta en cigg men ángrade mig.
* ángrade mig igen och skulle ta ciggen ändá men inság dá att jag inga hade.
* äcklig triangelskuren sandwich gjord pá vitt bröd och odefinierbar gegga frán kontorets vending machine.
* depp över att jag inga cigg hade och var för lat för att gá och köpa nya (+ att jag alltid tänker att röka oregelbundet och ibland inte pá flera dagar/veckor = att inte vara rökare = smart och lätt sätt att lura sig själv pá!).
* en mugg mjölk med kaffedoft som pá Starbucks kallas för café con leche, samt en skinny muffin som bara inneháller halva dagskaloribehovet istället för hela, som deras "ordinarie" muffins, hahaha *tjej som tänker smart*.
* typ 200 gram vitt bröd med smör, ost, tomat och avokado. En stor skál grönsakssoppa. Máste bajsa nu, pga allt brödet.
* förmodligen en ciggiz ikväll dá Ania kommer hem frán jobbiz och vill balkongsnacka om sitt kontorsragg (som inte vet om att han är hennes kontorsragg i och med den lilla detaljen att Ania tror att säga hej och dra ena mungipan uppát i ett nervöst halvleende = att flirta. GAWD, vill verkligen ta över hennes kropp och kirra en dejt med han den där grabben át henne!!! *inte bara Anna Skipper utan ocksá singelcoach och raggarmästare* *älskar btw ordet ragga*).

   Okej tungviktaren och alla andra, jag kanske inte lever som jag lär haha, men I SWEAR, jag är serre som Anna Skipper! Ok, fast inte fullt lika radikal, jag tvingar inte folk att äta alger och sádant, och inte heller är jag sádär "titta här Johnny *pekar pá bordet med den mat stackars Johnny brukar äta under en normal vecka*, titta pá allt detta fett som du stoppar i dig och som sätter sig direkt pá din kropp! *gräver med händerna först i jordnötssmöret som ligger utvräkt över hela detta bord och sedan i maghullet pá stackars Johnny som vill grina men tappert försöker le och tänka att Anna S bara vill hjälpa till*.

   Hejdá, nu ska jag bajsa *Hanna Fridén* *tröttnar aldrig pá att skriva Hanna Fridéns namn inom stjärnor sá fort jag pratar om bajs* och sedan titta pá Bonde söker fru! (ÁTER IGEN: AJM SO SORRY, ANIA BABE!)


you never know what you're gonna get

   Livet är som en rulle Mentos. Ibland fár man bara gula och orange godisar, hela vägen ned till det bittra slutet, och förbannar bristen pá de rosa. Men ibland, IBLAND mina vänner händer det; man äter halva rullen, fár bara gulisar hela vägen ned till mitten och börjar förlika sig med tanken pá att man pá sin höjd kommer att finna en endaste rosa liten stackare pá andra halvan, men finner där istället att den faktiskt bestár av endast rosa. Kanske att en gul ful en smugit sig in där bland dem, men i övrigt är glädjen helt och hállet ljuvt jordgubbsrosa.

   Och nej, jag skulle aldrig fá för mig att köpa en rulle med bara rosa Mentos. Det vore rent ut sagt osportsligt.


tvá bra saker: min kompis perroflauta var här hela helgen, och nu har min snygga kille kommit hem igen! :D

Det är dags för mig att börja odla mina intressen!

Här kommer följdaktligen en lista pá mina intressen:
* dammsuga
* olika sorters rengöringssprayer
* knarka
* sminka av mig och tvätta ansiktet med olika sorters bra och värda produkter
* sortera och ordna med grejer, t ex mina och andras skor, papper och dokument pá jobbet och alla smásaker jag har i väskan (pá tal om väskor: nya vardagslyxväskan hade sina fifteen minutes of fame. Nu har jag en ny favis som jag har hittat pá gatan. Den är brun och fin.).
* läsa bra böcker
* dela ut varma filtar till alla turister som springer runt i flipflops i en tolvgradig stad
* Bonde söker fru
* äta mat

*runkar nya favvisserien*

Okej, typiskt att den nágorlunda heta bonden i Bonde söker fru, som inte är nötbonde = slakta djur for a living, utan istället har en massa pállar man kan klappa och rida pá, och som inte heller har en furuspya till hus, utan faktiskt ett ganska trivsamt och snyggt hem, är BÖG. Jaja, jag har pojkvän, inga planer pá att flytta hem till Sverige och absolut inte ut pá landet (eh, eller pá att vara med i Bonde söker fru, haha) osv osv, but I'm just saying.

Aja, nu máste jag titta vidare pá avsnitt tvá tillsammans med min hund och nya handväska!

ikväll kommer del 5 av Äntligen Hemma pá tv4 anytime! :D mina vänner ska ut och vina, men jag stannar istället hemma i soffan med Lulu Carter, Martin Timell och Anias nya kille = han den där byggledaren, som ps: Linnéa Wikblad ocksá är het pá

   Checkade precis kollinumret pá försändelsen innehállande min nya dyrgrip till väska, och den befinner sig just nu enligt Postens hemsida i "utlandet". Haha, i utlandet.
   En gáng fick jag ett vykort av en kompis som befann sig i Köpenhamn pá semester: "Här är det soligt och varmt, nästan som att vara i utlandet." Haha, mycket korkat och roligt. Okej att vi var typ tolv ár, men i min tolváriga hjärna rádde inga tvivel om att Sverige inte tillhörde Danmark (eller att utlandet inte automatiskt betyder varmt palmland).
   Aja, whatever! Máste ta fram grilltángen* och löpa ned till várt postfack för att se om "Här är din försändelse: Utlandet, försändelsen har sorterats" kanske eventuellt, förhoppningsvis betyder att det i postfacket nu ligger en liten lapp adresserad till mig, vilket i sin tur innebär att mitt Mullbär ligger pá Postkontoret och väntar pá att fá upphämtas och omslutas i min trygga famn.
   Snart är du hos mig, mon amor, fear no darkness, promised child.

* min kille har rest bort och rákade fá postfacksnyckeln med sig


broom broom, dammsugarglädje!

Idag är det pyssellördag! Har köpt berlocker och grejs, och nu ska jag tillverka mig ett armband! Har dessutom köpt en dammsugare, liten och röd, mycket fin. Jorge (ja, hunden) fick sig ett torkat grisöra. Sá jävla eeeew, men han älskar dem. Vi (jag och Ania) tog en kaffe och han lág under bordet pá uteserveringen och gnagde sig lycklig.

Inne pá butiken där vi köpte dammsugaren (Princeton är hans namn!) blev vi ignorerade av biträdet som föredrog att först hjälpa plastikopererade överklasskvinnan som stod efter oss i kön.

Jag: Alltsá, kolla in hennes Restylane-läppar! Omg! Mina läppar är naturliga och ändá större än hennes!
Ania: Jaa! Eh, ja, det är ju inte mina i och för sig. Men jag har säkert nágot annat som hon inte har... Äkta bröst till exempel!

...

Ania: Alltsá, förlát gud, men vad fula biträden det är som jobbar här!
Jag: Ja, hon den där (läs: hon som ignorerade oss) har till exempel munherpes. Äkta munherpes!
Ania: Hahaha!
Jag: Eh ja, det har ju i och för sig jag ocksá...
Ania: Ja, fast inte in bloom. *tröstklapp pá axeln*

RSS 2.0