vi har haft picknick i parken, slumrat i solen och tagit ett glas vin i gracia

Sköna söndag.

Nu ska jag sova tillsammans med min söta hund och skitheta man. <3 Vi hörs imorgon, mina smá socker.

PUSS!


no idea

Jag lyssnar pá Time after time med Cyndi Lauper och grinar?

och grannarna ovanför spelar the prodigy pá högsta volym

   Hej pá er, här sitter jag i handduk och har fortfarande inte tagit mig utanför dörren idag annat än för att tomar un café med min kille (gud, jag har verkligen adopterat nittiotalsordet "kille" och använder det helt pá allvar numer haha) innan han stack till jobbet.
   Som det ser ut nu, förutom att jag ska klä pá mig och erkänna för Ania hemma i Sverige (du har för övrigt ingen jävla Breichtwals sjukdom eller vad du nu skrev om! Skärp dig!) att jag snott lite (med betoning pá lite) av hennes rödschampo för att se om det blev nágon skillnad i mitt brunis-hár (det blev det inte och FÖRLÁT, jag var tvungen att tebba! Jag hade trákigt!), ska jag antingen:

1) gá till parken tillsammans med hunden och en god bok

2) införskaffa mig en kjol. Problemet är bara att kjolen finns pá American Appareal och det stället bojkottar jag lite efter den gángen dá de bajsnödiga fashion-ängsliga expediterna där hánade Ania (ni som läser hennes blogg minns va?)   Skärp er för fan, ni är clerks pá en jävla modebloggshypad (= negativt, sá att vi är pá det klara med det) butik och tjänar tretton öre i timmen (inte för att lága butikslöner är nágot att hána, men palla vara korrekt nu, ni fattar vad jag menar; vad har de att balla sig med liksom. De pratar inte ens spanska btw. Värt att flytta till Spanien och snacka engelska pá sin spanska arbetsplats. Get over yourselves).
   Anyways, jag är trots allt lite het pá den kjolen (den kan ju inte hjälpa att den hänger just där den gör) och har faktiskt varit inne och tummat lite pá den, men min kille ba DEN ÄR SKITFUL, om du köper den och sedan ser ens pyttelite ut som nágon av tjejerna som arbetar här kan jag typ inte vara kär i dig mer. Haha! Ja, tro nu inte att jag är ägd av min man (soy yo qué corto el bacalau en nuestra relación, hahaha *internskämtar med mig själv*), men detta tillsammans med att jag sett nágon liknande pá H&M för typ halva priset av AA's, att halva modebloggssverige pá PARTY/SHOPPING/STARBUCKS-TAKE AWAY/KÖPA FEJKMÄRKESVÄSKOR AV KILLARNA PA PASSEIG DE GRACIA-weekend (varför använde jag versaler där förresten? Obegripligt.) rákar ha just sádana kjolar, samt att jag faktiskt inte vill bidra till ett bättre arbetsklimat för modebloggstjejerna pá AA Barcelona *tar pá mig ett Rör Inte Min Kompis-handmärke*, gör att jag nog faktiskt skiter i kjolen.
   Det fár bli parken istället! *har härmed resonerat mig bort frán onödigt köp*

   Förresten. Pá tal om mode osv: Jag har börjat sno min killes skjortor. Dessa använder jag tillsammans med svart minikjol(jo, jag vet redan att minikjolen är nágot alla använder, men hear me out nu) och svarta strumpisar *engla-ord*. Jag har ett svart linne instoppat i kjolen och sá knyter jag skjortan och kavlar upp ärmarna. Jag knäpper den inte, ja, kanske bara de nedersta knapparna isf.
   Min frága till er är: är jag unik och nyskapande? Jag känner att jag har "kommit pá" detta själv och är mycket nöjd. Har heller inte sett nágon annan (obs nágon svenska obs, spanjorskorna kan man inte direkt jämföra med *tipsar modebloggstjejer om att det inte är ngn idé att áka till Barca pá weekend om syftet är att knalla gata upp och ned för att visa upp brännheta outfits iom att absolut ingen bryr sig*) ha detta pá sig. Eller är jag bara en kopia av random Elin Kling-bloggsläsare som nu undermedvetet *starka trendvibbar sveper genom världen, ingen undflyr* lyckats snappa upp denna vad jag vill kalla revival av 90-talsmode? (Jaa, jag vet redan att nittiotal är back osv, och jo, det är klart att jag inte befinner mig under en sten i nágon avlägsen djungel, och ja, jag läser vissa modebloggar *engla for life! :D*, men jag har faktiskt inte detectat just detta med knutna skjortan nágonstans?)
   Dime! (= tell me *ballar mig med spanskan*) Är jag nyskapande och egen? Är jag det? Eller är jag bara en loZer nerd som just skrivit världens längsta inlägg om AA-kjol samt skjorta som jag sá desperat vill vara ensam om?

   Ojzan, shit, máste klä pá mig! Har modebloggat sá länge nu, att luggen torkat stáende rätt upp och klockan hunnit bli halv fem *missat min deadline för att ta mig ut ur lägenheten*.

   Ta hand om er! (Ania: Ta hand om ryggen!) PöZz!

trabajadora

Alltsá, ibland är jag sá sönderstressad pá mitt arbete att jag vill grina, och ibland älskar jag det sá mycket att jag vill grina lite bara därför. Okej, jag varken kan eller vill outa för mycket om mitt jobb här, men om jag säger sá här: att efter en period av bajs och stress kunna ta ut sin arbetsgrupp pá trevligheter (vin och prat) och alla trivs och umgás och skrattas och typ fotar (haha, fotar, men ni hajar, de typ tycker att det är värt att föreviga stunden) och TRIVS tillsammans, ja, dá känner man det ända in i hjärtat. Serre. Loves it. Dessutom har jag och min värda, fina kollega kundbesök av världens ballaste kund den här veckan, sá vi tre gick ut och käkade middag tillsammans ikväll och typ umgicks PRIVAT och inte bara över arbete och problemlösningar, och det var sá TREVLIGT. Ibland känner jag att jag skulle kunna sätta en kula i min egen tinning dá jag kommer hem frán en slitig arbetsdag, men andra gánger (tex idag) längtar jag lite efter att gá dit igen imorgon. Sweet. :)

blogg frán tevesoffan!

Simon i Seventh Heaven är ocksá med i kvällens CSI-avsnitt! Han spelar en skurk med blond hästsvans!


och jake gyllenhaal är med i kvällens csi

Jag har världens mest värda sambos. Fattar ni hur lyckligt lottad jag är som fár bo i bästa lägenheten tillsammans med finaste snubben, gulligaste hunden och värdaste vännen? Den förstnämnda letar efter sin tröja som jag tror att jag har rákat slarva bort (nää, jag har inte sett den älskling), den andra ligger och tuggar frenetiskt pá ett ben pá ena sidan av mig här i soffan, och pá den andra ligger tredje nämnda och stör sig pá att alla röster láter exakt likadana i spanska dubbningar. Jag älskar dem allihop sá mycket att mitt hjärta brister lite och rinner ut i kroppen dá jag tänker pá det. <3


män schälv äh jah typ väggätariaan (en och en annan firre slinker ned ibland, om ingen polska hinnar före och äter upp t ex hela ens lax)

*lite bloggtorka*

   Nu drar jag in till stan och hämtar min kille pá jobbet. Igár dá vi var ute pá kvällspromenad i El Born gick vi förbi ett par som satt och át hamburgare pá en bänk. Min kille tvärnitade och ba VAR HAR NI KÖPT LAS HAMBURGUESAS??!! Haha, jävla galning. Han tyckte att vi skulle gá dit med en gáng. Jag sa att han fick vänta. Han har nog längtat ihjäl sig hela dagen och för en timme sedan dá jag satt och kollade pá Brygglov pá TV4 Anytime tillsammans med Ania (hon har kátslag pá han den dar Matte. LOL, Anias killsmak är verkligen som nágot out of the ass, jesus kristus!), ringde han och peppade med förväntansfull röst.
   Ááh, han är sá jävla gölligh, loves him! Typ älskar mat och choklad mer än nágot annat i världen. Är han lite nedstämd eller har en dálig dag eller nágot, brukar jag kila ned pá pakin och köpa en glass át honom och dá blir typ allt bra igen, och igár dá jag hade smörat en macka till hans middag sa han att jag var kvinnan han skulle gifta sig med.
   Ni kan ju tänka er vem som kommer att fá ligga ikväll, efter det billiga knepet bjucka pá hamburgare, ehhehehhe öhöhöhöö *öl bröl Norrbottens-kvinna*.


titta! minielefanten hoppar studsmatta!

Idag var jag i parken tillsammans med min lilla hund. Ibland önskar jag att han var en prickig kanin med en rosett  frán Marc Jacobs runt halsen. Vi lekte under solstrálarna och Ania var ocksá med. Det kom en dam med en hund som var vit. Den var sá flott! Jag önskade att min hund var död sá att jag kunde skaffa en vit hund istället. Det skulle matcha min vita ballong som jag fick av min pojke. Han har den mjukaste nacke jag vet. Jag älskar pojknackar. Den vita hunden var rädd för fyrverkerier. Det som är sá vackert! Min första kyss var under ett regn av nyársraketer, tillsammans med en pojke i sjömanskostym och en lugg som föll ned i hans fräkniga ansikte. Nu ska jag och mina tjusiga vänner dricka rosa drinkar med strössel och äta hallongrottor, fast vi alla är allergiska. Efter att vi fátt alleriska reaktioner ska vi ligga tillsammans under stjärnorna och klia varandra pá eksemen. Jag älskar att leva, det är sá FLOTT! Om jag fick bestämma skulle alla ha mini-djur hemma, till exempel elefanter med stjärnor under ögonen och rosett runt snabeln, eller giraffer med stora penisar. Stora penisar är det vackraste jag vet. Sá flott! Ibland tänker jag pá knivar.

*Insert fotografier pá indieposande 25-30-áringar med nördglajjer och plutmunnar*

sminka och KLÄ mig máste jag ocksá göra

Häromdagen dá jag och min kille brákade lite slog jag om till drama mode och vek ihop alla mina kläder för att packa dem (vilket inte skedde, och obs vi är sams och happy). Jag tog även ner en tavla frán väggen (det första man tänker pá i sádana situationer, right?) och plockade ut själva motivet, för ramen var hans. Nu straffas jag genom att behöva hänga/lägga tillbaka alla kläder i garderöven igen. Jag har hállt pá hur länge som helst. :C :C :C Tavlan tvingade jag Ania att fixa, men det gick ju pá en sekund och nu ligger hon och läser Stieg Larsson medan jag svettas med galgar. :C :C :C Om typ en timme kommer dock en drös vänner över pá cocktails. Det ska bli fint. Máste tvinga Ania att typ dammsuga lite, hon ser alldeles för bekväm ut där inne pá sängen *husmor*.

Ps. Pá t ex mándag ska jag gá och köpa mig en keyboard som jag máste lära mig spela BRA pá. Som det ser ut idag kan jag typ tre och en halv barnlát. Detta = min up and coming musikkarriär btw. Haha. Ska sedan spela en massa fint för mina vänner. Dá vi partar i t ex parken agerar jag redan allt som oftast jukebox, och jag känner att det är dags för mig att avancera, hoho. Ds.

en láng en

Jag hittade en lista hos den här tjejen. Alltid lika roliga att fylla i, kanske inte lika roliga för omvärlden att läsa alla gánger, dock. Whatever, here it goes:

Ditt namn? ankan
Födelseår? 1983
Hur lång är du?  en á sjuttio KOMMA FEM centimeter
Spelar du något instrument? ja
Dina första tankar när du vaknar? lord have mercy
Är du hungrig? ja, jag ska snart gá ner till Consum och tjacka frulle
Vart befinner du dig just nu? i vardagsrumssoffan
Husdjur? ligger här bredvid mig och chillar i soffan
Vem är snyggast? alla mina heta vänner t ex
Vem vet mest om dig? mitt ex, tror jag
Vad vill du ha just nu? ett piano eller en keyboard
Ditt mål i livet? adoptera ett barn frán varje världsdel, finna ett botemedel mot AIDS, samt starta en kedja härbärgen för hemlösa?
Rädd för? att förlora människor jag älskar
Har du någon vän du känt i 10 år? ja, och längre än sá ocksá
Har du körkort? nej, jag har ju inte det
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? mamma hade visst funtat lite pá Renée

Pepsi eller Coca cola?
cola light
Sjunger du? men JA
Vad har du för skostorlek? 39-40
Vill du gifta dig? ja, what the heck, det vill jag väl!
Kommer du överens med dina föräldrar? ja
Din hårfärg och frisyr? brunett (all NÄTURAL), spikrakt, lángt hár med lugg
Skorna du hade på dig idag? inga. jag är ganska nyss uppstigen och sitter naken pá soffan, insvept i ett páslakan. fast man kanske skulle ta pá sig sina nya "rik dam pá femtiotalet"-skor sedan? de är alldeles nya. köpte tre par nya skor hemma i sverige. heja heja, vad roligt det är med skor! *lycklig*
Grönan eller Liseberg? förmodligen Liseberg, fast jag har aldrig varit där :C
Vad sover du i? naken eller i min killes stora tii-shörts

För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? det beror pá. den här mánaden har jag köpt kläder (och skor) för drygt 2500 swedish crowns. nästa mánad köper jag kanske ingenting. sánt dät vet man aldrig i förväg, hörrni.
Har du rosa kamouflage-kläder? OMG, nej!
Tatueringar du har? är än sá länge bara funderingar in my huvud
Piercingar du har? inga förutom öronah dáh. fast under min craZy ungdomstid *numer mogen kvinna* hade jag piercad nipple, tunga, läpp (eller typ HAKA? den satt ganska lángt ner under underläppen, hajar ni?) näsa samt navel (navel omg hoho)
Har du glasögon? ja, ett par sneda Chanel (note to self: gá till optikern och justera!) som jag payade en jävla massa för men som jag ändá aldrig använder annat än hemma. har altid linser, har aldrig lyckats hitta mig ett par glasisar som jag verkligen TRIVS i.
Hur ser din plånbok ut? turkosblá/grön i fejkskinn med en liten rosett pá "locket" till myntfacket. det trillar alltid ut mynt ur min plánbok, man skulle kunna kalla den oförutsägbar.
Din perfekta pizza? FYRA OSTAR!!!!!!!!
Randigt, rutigt eller blommigt? det beror väl pá vad vi pratar om? fick en skitsnygg femtiotalsbricka av min mamma nu när jag var hemma i Sverige. den är storblommig (rosor) och där vill jag förstás inte ha nágra ränder. eh, ja.
Favoritmat och dryck? t ex sádant med mycket ost
Favoritdjur? han som ligger här bredvid mig i soffan
Favoritparfym? flower by kenzo
När ska du festa nästa gång? kanske ikväll?!
Vad köpte du senast? en páse chips, en mörk chokladkaka och en flaska cola light
Hur mycket pengar har du? hm, just nu har jag nog en totalsumma pá typ tiotusen (kronor, inte euro)
Hur svarar du i mobilen? pá jobbmobilen svarar jag formellt med företagsnamn + mitt förnamn, och pá min privata svarar jag pá äkta spanjorska-manér.
Vem ringde du senast? Ania?
Senast kramat? min kille
Senast pussat? min hund
Senast hånglat med? min kille
Senast haft sex med? min kille
Sov du ensam inatt? nej, jag sov med hund och kille
Vem sov du senast med? jaha, skulle man svara pá det här. jaja, se ovan.

okej, sverige:

Det var helt jävla fantastiskt att landa i Sverige, att pá svenska beställa den sedvanliga brownien (*drewl*) pá Seven Eleven, att växla in euros till kronor och att visa min älskling Sverige genom tágfönstret pá vägen upp till hemstaden med Norrlandstáget. Lika fantastiskt var det att älska lugnet ute pá landet i min mammas hus och att titta pá forsande vatten (som man KAN dricka) i Abisko, tillsammans med min pappa, som bor ännu längre norrut än mamma. Att sedan hänga i Stockholm tillsammans med fina vänner och snordyrt vin (ÁTTIOSEX KEERONOOOR för ETT glas!?!?!?!?!) innan vi flög hem igen, var lika fantastiskt det. Dá vi till sist, efter en fullspäckad vecka, satt och inväntade planet pá Arlanda, kom vemodet över mig. Jag typ, guuud, tänk en lägenhet i Stockholm, ljus och luftig men ändá ombonad, med SVENSK STANDARD *nationalist-viking*, att kunna gá ut i kappa och basker och promenera i höstlöven tillsammans med hunden och gá hem och krypa upp i soffan tillsammans med en bok och en kopp te och kanske äta scones och... *englas showroom*. Sá jag bräjkade ihop lite, där pá Arlanda. Snyftade lite, grät nästan en skvätt... Tills min kille ba, eh jaha, okej, visst, Sverige är fab pá hösten och det är ju fint att du är duktig pá att romantisera (typ skriv en bok istället, haha), men har du considered t ex snöblandat regn i Stockholm, extrem kyla i Norrland och konstant mörker i typ sex mánader?

Nu sitter jag här i soffan (min kille rakar sig, det tar cirka hundra ár, han är ganska skäggig om man säger sá, och Ania är ute pá galej) och tänker att jag älskar den här stan. Jag älskar att kunna gá ut efter jobbet en onsdag och ta ett glas vin eller tvá, utan att det innebär att man är alkoholiserad, alternativt máste vara craZy och gá ut och parta fullt ut bara för att man fátt ett glas "innanför västen". Jag älskar att tjugetvánollnoll är den bästa tiden att äta middag pá, och att människor här inte isolerar sig parvis/familjevis/kompisgäng som det är omöjligt att komma in i om man är ny i stan-vis, utan gár ut och umgás i stora grupper och är högljudda och skálar och skrattar och diskuterar med vilda gester. Jag älskar att det snarare är regel än undantag att smáprata med grannarna i trapphuset (trots att mánga gamlingar envisas med att prata catalan = jag hajar typ nada). Jag älskar att det nu är höstvackert även här i Barcelona, och att jag kanske inte kan ta pá mig kappa och basker riktigt ännu, men att jag absolut kan gá ut och promenera med hunden i höstlöven och sedan krypa upp i soffan med en bok och scones. Och vet ni, exakt det ska jag göra nu, faktiskt. Ni kan byta ut boken mot en film och sconesen mot världens hetaste man, men annars har ni the picture right there.

Ps. Bonus: Att vara tresprákig. Ds.

Och: Puss Sverige, I love you as well.


*röd i fejan*

KUL DÅH! Att jag kom in på någon jävla sida med PORRFILMSLJUD som sedan inte gick att stänga ned. Kul verkligen. Kul att drygt sextio par ögon i ett öppet kontorslandskap vändes mot mig samtidigt och att porrstönet vägrade försvinna, vad jag än gjorde.

Nu går jag hem för dagen.

för att spinna vidare på majsinlägget...

Om ni vågar kan ni titta på det här youtube-klippet (hittade det för hundra år sedan, tror att det var i Mashas skunkdaga?). Blev ni freaked out bara av att föreställa er majs på ryggen kanske det inte är någon bra idé att klicka på play. Eller så är ni som mig och kan inte låta bli.



Javisst, ni ser rätt. Det är små grodor som föds ur ryggen på modergrodan. Nu är ni välkomna att klia sönder era ryggar, skrika av äckel och aldrig bli kvitt mardrömmarna.

Gkfkejklfgdkjgkfjkhjkfjhkfghklj..!!!

Okej, jag fyllde i en såndär lista i min skunkdagbok för ett tag sedan, och svarade som följer under frågan "favoritgrillat":

grillad ost (halloumi eller fetaost som man gör i ett foliepaket med en massa gott i, och sedan brer man det pá grekist lantbröd och runkar. en massa annat ocksá förstás, t.ex. grillade majskolvar. fast det fastnar i tänderna, det är jobbigt, plus att jag och ania har en jobbig grej med majskolvar. att ens rygg är förvandlad till en majskolv och man klöser ut majskornen i panik och vill bara ha ut dem och efterát har man de där hálen kvar, alldeles tomma och sladdriga och kliande. tánk er detta. precis sá som majskolven ser ut dá man ätit upp allt pá den. pá ryggen. IUUUUUUUU, *dör*. ni kan ocksá tänka er följande: att man har en majskolv utväxande frán ljumsken och sedan skär du av den för du vill ju inte ha den där och kvar är själva roten eller vad man ska kalla den, som sitter där i huden som en platta för du har skurit av den alldeles vid huden, sá lángt in som möjligt, och du vill bara gröpa ur den där plattan, för hellre det, att fá en stor krater i ljumsken, än att ha den dár majs-rots-plattan där. och samtidigt är du lite fascinerad, mitt i allt äckel, och vill gärna pilla pá plattan just för att fá gröpa ur den, pilla loss den, allt eftersom, och se hur det blir/gár till och till sist lyckas peta bort/ut plattan och inspektera kratern som blir kvar och liksom känna dig ren och tillfreds. aja, anyways, grillad majs är ganska gott, om man försöker att inte tänka pá ovanstáende. grillad quorn kan vara gott ocksá, tycker jag. qourn finns tyvärr inte heller i spanien.

Blä, det kliar i min kropp bara jag tänker på detta, på majsen. Förstår ni mig eller tycker ni att jag är sjuk i huvudet? Det är samma sak som med en mardröm jag hade för några år sedan; jag drömde att det växte sjögräs/vasstrån från mina stortår, istället för hårstrån. De var tjocka och luktade illa och det satt till och med småfåglar i vissa av dem. Jag fick i drömmen panik och ryckte bort dem med rötterna och kvar blev stora kratrar i hårsäckarna på tårna. Det är alltså samma känsla över detta som med majsen. Är ni med mig?

Aja, anyways, fick nu detta meddelande skickat till mig på skunk:
hej, kom att tänka på det här när jag läste din grej om majskolvar i ljumsken: http://en.wikipedia.org/wiki/Corn_smut

Bered er på bilden jag fann under den länken. Bered er!

...

Okej...



OMG!!!! Gud, fy, det vänder sig i hela min kropp, likt febersmärtor med öm hud! Visst känner ni hur ni vill slita och rycka bort snusket från majsen? Visst är ni med mig på detta?? Visst känner ni det också?!?! Ania, jag vet att du gör det, visst dör man lite?!

Åh, vad jag kommer att sakna preggo lady då hon går på mammaledighet!

Min gravida kollegas läkare gav henne på senaste kontrollen rådet att "äta med moderation" (haha omg, med moderation) i och med att hon "ju faktiskt lagt på sig en del vikt redan".

Mailkonversation:

Jag:

Vad säger du om att vara lite crazy och käka lunch ngn annanstans idag?
Eller kanske ta hela buffén på stammishaket? Festa till det lite såhär en vanlig fredag,
helt enkelt.

Vad sägs, baby mama?

Gravid favoritkollega:

Fest baby fest!! Hela buffén såklart, jag har ju bara gått upp 10kg, det är ju ingenting.... Vi går 13.15 när X är tillbaks

(Ps. Jo, hon är också sueca = svensk. Ds.)

Qué ha pasado, my darling Internet? :C

Imorgon! Jag bloggar imorgon! Internet hemma fuckar sig och jag måste faktiskt arbeta då jag är på jobbet, och nu då jag har slutat vill jag gå hem. Men det förstår ni.

Uppdateringar för er att se fram emot:
- semester med spanjor i Sverige samt tillhörande identitetskris på Arlanda
- min up and coming musikkarriär
- eh, ja, det var väl allt, det.

Vi ses imorgon hörrni! Nu ska jag ta metron hem till kära gamla Sagrada Familia och ta en Dunkin' Donuts-latte i parken bredvid, tillsammans med Ania och vovven!

:*

hold on, everything's gonna be alright

Sitter hemma i min mammas kök iförd min mormors gamla nattlinne, dricker kokkaffe, uppdaterar mig lite i bloggvärlden (fashionmuslimetterna??!! :C) och lyssnar på ett radioprogram om svamp. Solen lyser, kylan är CRISP och jag ÄLSKAR höst-feelingen (snälla, kom till Barcelona snart också!!!). Ska ut med vovven och leka i trädgården snart. Kanske väcka min sovande spanjor och tvinga honom att följa med ut. Mer spännande än så här blir inte detta blogginlägg, JAG ÄR JU FAKTISKT PÅ SEMESTER! Jag är dock back in business snart, lovar. Hold on to feel a little stronger, hold on to me.

PUSS jag älskar er!


snabb lägesrapport

Okej, jag är inte död, bara på semester i Sverige. Hunnit med en liten partyweekend (HAHA) i Stockholm och befinner mig nu i hemstaden långt upp i norr och njuter av varenda liten ljuvlig sekund *Ernst Kirschsteiger* (stavning???).

Jag tänker mig att miljonär vore en bra och fin look för mig, så jag bestämde mig för att spela på Lotto och vinna drömvinsten på 98 miljoner svenska kronor. De pengarna vore ett trevligt tillskott i mitt liv. Anyways, då jag skulle lämna in min rad (lol, älska uttrycket!) bad kvinnan i kassan mig om legitimation och jag ba, ookeej? fattade typ nada, tills jag kom på att det var för att kolla min ålder. Jag typ men guuud haha, jag är tjuggefem år! och hon ba, jaha ja, där ser man, jag hade gissat på sjutton. SJUTTON omg haha, ska jag bli smickrad eller piZzed off? haha

Nä, gots to go! Hörs snart!

hej, det här är jag!








hemligatjejen.jpg

she's like a pie or something

Sitter på jobbet och waistar precious (nåväl) arbetstid genom att prata viktigheter med världens sötaste kollega. Jag blir glad bara av att se henne. Har nog eventuellt en girl crush på henne.

One hour and tväntifajv minutes kvar till semestern! Gots to work a little.


the munchies or the resfeber or what?

   Imorgon áker Ania till Sverige (och jag i övermorgon, wihii wihii wihii!) sá hon har ställt till med matkalas för att rensa skáparna här hemma dessförinnan. En macka med skinka, mortadella, oliver och riven gratängost har hon nu fátt i sig. Hon mumsade lite pá den medan hon hummande pillade lite pá ett övermoget päron och mina överblivna vindruvor frán i förra veckan. Övervägde lite för sig själv, jaa, joo, de här gár nog att äta, det här blir fint, det. Satte sig ned vid bordet tillsammans med skinka-mortadella-oliver-gratängost-mackan och en tallrik med tveksam frukt och kom till sist till ro framför dattan.
   Plötsligt (jag sitter här och äter dagsfärska vindruvor btw, min nya craving, utan nágot behov av att ställa till med skafferirensning) reser hon sig upp, rak i ryggen, nästan stolt i sin hállning, och med ett finger uppsträckt i luften.
   "Jag har en halv páse chips ocksá!"
   Nu sitter hon där igen, framför dattan. Fnissar lite mellan chipstuggorna ibland. Pá golvet stár en tom resväska och väntar pá att bli sista minuten-packad. Det gäller att prioritera.
  


snart blir'e lunch!

Synden straffar sig själv och somliga straffar gud genast och så vidare. Snodde Anias röda sandaler idag (FÖRLÅT!!! De var så perfa till min outfit, kunde inte motstå!) och nu går jag runt med skavisar på båda fötterna. Además finns det inga plåster på det här stället, så jag har lagt om mina fötter med avancerade förbandsgrejer och ser nu ut som t ex en brännskadad. :C

Ps. Min killes överraskning var en båttur! Vi möttes upp i hamnen och han slet fram två biljetter till en lyxig båt med jazzband som spelade på däck. Very klassiskt romantiskt, jag skulle nästan haft ett rött fodral på mig, och han borde haft en förlovningsring med stor sten vilandes i fickan. Anyways, vi låg i solen och drack sangria (en euro glaset!!!) bredvid ett gäng tacky ryssar i blingade flip-flops och magtröjor, och pratade om att båtar är så sjukt porriga, alltså verkligen porriga, á la porrfilm. Eller, det var mest jag som pratade om det. Jag tror inte att han var helt med mig på min linje. Men ni hajar va? Man ser liksom framför sig hur en glanspolerad, vit båt glider fram över vattnet och hur en brunbränd muskelporrkille tar en ännu brunare porrtjej (med stringbikinisolbrännestreck, puh, världens längsta ihopskrivna påhittade ord) bakifrån, längt fram i fören. Ena handen på sin egen höft, andra handen på hennes. Slängda bredvid dem ligger hennes korallrosa stringizbikini och kanske kommer efter ett litet tag kaptenen ut på däck, iförd endast sin kaptenshatt, och joinar dem i leken.
Aja, hursom, båtturen var fin och jag blev inte ens speciellt sjösjuk. :D *normalt sett mkt vek* Ds.

mama I'm coming home!

Sitter på jobbet och svettas (inte sådär så att det rinner utmed ryggen eller whatever, utan jag är mer som en svettig ost som stått framme alldeles för länge i rumstemperatur). Jävla spanjorer, snålar med ac:n! Dessutom har jag världens sämsta deo = inte lyckad kombo. Luktar redan lite unket i armpitsen. :C

Fan vad glad jag blev i morse då jag kom in på kontoret förresten (tio minuter sen, som vanligt), och insåg att det är ONSDAG idag, inte tisdag som jag trodde då jag vaknade! *har koll på livet* Detta innebär att jag efter idag bara har EN arbetsdag kvar innan min semester. SVERIGE HERE WE COME!!! Åååh, längtar ihjäl mig!


<3 <3 <3 <3

Den här raringen ska jag gosa ihjäl mig med, och sedan behöver han inte ligga och gnälla i min resväska då det är dags att åka hem till Bcn igen (åååååh vad jobbigt det var då jag var hemma i julas och han typ *hates you matte fucking aZzhole*, och jag för andra gången var tvungen att lämna kvar honom i Sverige), för nu ska han ju FÖLJA MED MIG!!! :D :D :D

tröttgris.jpg

okej, en lista har jag tid med nu! *hardworking woman*

När grät du senast? I förrgår. Jag gråter ganska lätt, faktiskt (ledsen, glad, rörd, trött, what have you).
Vilken religion tillhör du? "Vad gäller gudstro vet jag inte riktigt... Men jag tror i alla fall på något." *svensk med svank-tattoo som tycker att Astrid Lindgren ska få nobelpriset postumt* haha
Amnesty vs. Djurens Rätt? Medlem i Djurens Rätt.
Vad anser du dig vara allra, allra bäst på? *ignorerar svår fråga*
Är du en bra lyssnare? Ja, det är jag nog. Framförallt är jag nog bra på att haja vad folk menar och vill ha sagt, även då de är luddiga i sina uttryck *allvarlig och djup i framtoningen*.
Har du någon hjärtefråga? Jag stod högre upp på barrikaderna förr. Tyvärr, antar jag.
Sover du med gosedjur? JA! Min skitfula nalle Arne! :D <3 Honom gav Ania mig då jag hade en riktigt gråtig, jobbig, sorglig period. Han ser ut som om något någon ätit en ask med färgkritor och sedan spytt upp över. Lovesss!
Vilket färdmedel föredrar du helst? Taxi. Skulle ta taxi everywhere om jag hade råd, haha.
Är du feminist? Men ja!
Ett språk du skulle vilja kunna tala flytande? Jag längtar till den dag jag pratar spanska lika bra som svenska. I'm getting there! :D Poco a poco! :D
Är du tipspessimist eller tidsoptimist? Optimist, omg, jag är ALLTID sen. ALL-TID.
Anser du dig själv vara allmänbildad? Ja.
Anser du dig själv vara politiskt insatt? Ja (also: hjärtat sitter till vänster och blodet är rött *kommunistsläktunge*).
Har du något motto? "Man måste embracea smärtan i livet också" *skär mig i armarna* samt "livet är livet och det får väl vara okej". Vilken muntergök jag är, va.
Vilka är dina favoritvarelser? Varelser? Hur då varelser? Är detta en nio till fem-grej där jag ska svara "minielefant med rosa glittriga vingar som luktar sockervadd, som man kan ha innanför marc by marc jacobs-västen om dagarna och viska hemligheter med om natten och som sjunger sextiotalspop på franska för en då man inte kan sova"?
Ett övervackert minne: se ovan.
Dold talang:
1) får in hela näven i munnen 2) är extremt vig.
Några beroenden? typ cigg. typ. asså... JAG KAN SLUTA NÄR JAG VILL!!!!!!!!!!!!! :C
En stilren, råsnygg, ekande takvåning på manhattan vs. ett mysigt, hjärterumstorp på österlen med tillhörande växthus och bastu? Jag tar våningen på Manhattan, tack. Fast däremot skulle jag gärna vilja ha något litet hus i min hemkommun i Sverige också, utflyttad svenne som jag är. Vore fint. <3
(Btw: hemkommun, omg, låter som en medelålders kvinna. Men det vore verkligen fint. Ett hus i norr-norra Sverige, inrett med alla mina möbler och prylar, som nu bara ligger och grinar i ett förråd i hemkommun nummer två, i södra Sverige.)
Är du lycklig? Jo.

*fantasifull tjej*

Jag har bloggtorka.

:C

Kom igen, hjälp mig, vad ska jag skriva om? *gör en svennebloggarbrud och fiskar efter kommentarer* Nää, men serre. Allvar. Något förslag måste ni ju ha? Mobba mig inte nu.

Ah justdetja, måste hitta bra pseudonym att skriva under också. Ania kallar mig Ankan på sin blogg. Jag avskyr det. Fy fan. Fulaste nicket ever.

Hit me!?

:D

RSS 2.0