fullers som in ihelvete

hej jag¨r sá jävla full, jag vill typ dö coch man ba, hallaaa varfoar dricker jag ever, men det vet man inte. allt jag vet är att min kompis juan forsokte hangla med mig pa sidecar, vilket iofs inte e ngt nytt under solen. guuud jag dor, maste sova. spriten dodar mig. lordy lord.

bloggar på arbetstid

   Fråga: Varför förvandlas en majoritet av alla människor till retards med magväska och strumpor i sandalerna då de reser utomlands? Jag vet att det är en fråga redan ställd av tusen- och åter tusentals innan jag ställt den, men den är också oundviklig för mig som varje dag tvingas passera Sagrada Familia på väg både till och från jobbet.
   De rör sig långsamt, turisterna, som får, utan någon som helst känsla för att kunna orientera sig i större grupper. De har numrerade lappar på bröstet, och en guide mitt ibland dem har detta nummer på en spade som h@n håller upp i luften för att kunna guida flocken. Ibland förlorar sig någon, kanske beundrar de kyrkans prakt lite för länge, eller äter en glass, och då rusar guiden dit, styr sin förlorade boskap rätt. Nummerspaden i högsta hugg.
   Detta är sant. Jag ser det hända varje dag. Alla jordens gruppbostäder på solsemester samtidigt.

and I'm recording our history now on the bedroom wall

   Ikväll har jag druckit tvá claras = citronöl (SJUKT sjukt gott, I swear!) tillsammans med min hubby Ania. Vi orkade inte dra in till stan utan pallade endast med att förflytta oss hundra meter frán huset till närmsta plazan *livliga tjejer*.
   Máste typ lägga mig nu, är skittrött och har noll blogginspiration, men assá, jag var bara tvungen att lämna ett livstecken. Inte för att ni hade tänkt lämna mig nu när ni precis funnit mig dock, RIGHT?!?!?!? (puppy eyes love me pliiiZzzzZ haha).
   Nej men serre. Jag bloggar bättre imorgon. Promise tummis.

Ps. Pá tal om imorgon btw: Min kille har en sorpresa = överraskning pá G (haha, "pá G" *fotbollstränare frán 1993*) át mig imorgon. Drar tre timmar tidigare frán jobbet pga detta. It better be good!!!!!!!! Ds.


kvällens klädsel: trosor och bröst

I min ägo finns en liten brun bok, mkt fin. Pärmarna är i präglat skinn, nágot snirkligt mönster, och pá insidan är skinnet sádär rátt? Obehandlat? Icke garvat skinn? Vad heter det? Sidorna i boken ser sádär "átervunnet papper" ut. Ni vet, naturpapper? Ni vet??? Aja, sak samma. I den här fina lilla boken (den luktar rökelse! Dá vet ni vad det är för slags bok vi snackar om!) skriver jag ned nödvändigheter. Minnesanteckningar. Notes to self. Sádant jag máste blogga om tex. Idag skrev jag ned följande blogganteckning i min hippiebok:

stringiz förfestfoto + bajsa pá jobbet-grejen --> typ whatever + 25 ár och w00t? Vill man? + ful pá jobbet, skulle kunna vara svinhet! men palla. längta --> kyla! + nya nisch = blogga om mens = hylstampisar = MIERDA!


jesus died for somebody's sins but not mine

Tittade nyss pá nágra avsnitt av Carina Berg flyttar in pá TV4 Anytime. Carina flyttar in hos Kicki Danielsson = jag blir varm i hjärtat och grinar lite (stackars lilla uthängda, missförstádda Kicki liksom!). Carina flyttar in hos Bert Karlsson = jag skrattar ihjäl mig. Bert är liksom helt... osannolik. Carina flyttar in hos Börje Salming = jag blir kát???!!!! 
Karlakarlen Börje gár runt med en död räv pá huvudet, äter ett ton kött och är ensam lika macho som ett helt hockeylag, och jag gár igáng pá detta? Como qué va???
Tänk att fá vara i Carinas place, ensam i de ensliga fjällen tillsammans med Börje. Mitt i natten vaknar man bredvid honom pá renfällen och ba roooaaar, och kryper ned i hans sovsäck..!
Haha, eeeeeew, och jag menar typ ALLVAR, hahaha! Varför??? Kan ha att göra med att man typ kunde cut the tention with a knife? Ja, mellan Berg och Börje alltsá. Assá, serre! De var typ tända pá varandra, det "gick genom rutan" som man säger. Titta pá det själva vettja! http://tv4anytime.se *gör reklam* 
Det máste vara Carina Bergs káthet för Börje som smittat av sig pá mig, helt enkelt. Dessutom har jag precis fátt mens (ÄNTLIGEN!!! :D *gör en egen sorts Hanna Fridén och bloggar om mina kroppsfunktioner*), sá hormonerna flödar ju förstás fritt ocksá.

Nu hörrnini, nu ska jag och min hubby Ania ut pá äventyr i augustisolen! :D


make like a tree and leave! (haha, favvisuttryck 1.0!)

Ikväll är det grillparteey men jag och min kille ba, nä vi stannar hemma och städar istället, haha, partydjuren! Lika bra var ju det i och med att regnet nu as-öser ned och blixtarna... eh.... blixtarna skjuter som.... blixtar? där ute *poeten*.
Anyways, vi stod och glodde ut genom fönstret med skurmopp och trasa i händerna och ba, áh, nu ángrar sig allt de andra som är ute och slár runt, nu fár de minsann lida. *tittar menande och nöjt nickande pá varandra*
Ba, mm, stackars alla de som är ute och dansar regndansen as-päcked när man kan stanna hemma och skura köksgolvet. Haha. Whatever. Fatta FINT vi har det här nu!!!
Efter städningen skálade vi i ett glas Norrlands Guld som jag köpt pá Ikea. (Haha, ETT GLAS öl, gud, jag har förvandlats till en medelálders kvinna.) Nu ska vi blanda oss varsin rom & cola, och antagligen ocksá ligga med varandra, för att känna oss lite mer ungdomliga och crazy.

Lista med nágra exempel pá varför jag älskar min kille sofuckingjävlamuch:
* han är skittöntig (=BRA!) och fár mig att dö av skratt ca femton gánger om dagen
* han har den perfekta penisen (som huggen ur och snidad av marmor, omg)
* han har världens galnaste och finaste hár
* han sticker till nattöppna apoteket och kirrar penicillin (detta är Spanien, här behövs inget jädra recept! Loves!) dá jag fár mina ständigt áterkommande slängar av urinvägsinfektion och t ex máste sova i duschen (vara i vatten = lindrar)
* han säger att jag givetvis är skithet och snygg men att han älskar mig allra mest pga att jag är sá funny och att han alltid har sá roligt med mig. Det är sant. Vi har skitkul tillsammans, och därför ska vi nu bli fulla tillsammans.Fulla och knulla! :D

Ps. Om dryga tvá veckor áker vi till Sverige. Peppar som fan! Fatta att vi ska till bästa Norrbotten tillsammans, och till LAPPLAND even. Fatta att detta är exotiskt till och med för ganska mánga svennar! Fatta perfekta guiden/tolken jag ska vara! Längtar! Min familj/släkt peppar ocksá rätt mycket pá att fá träffa den bortsprungna dotterns exotiska spanjorpojkvän. Vi är bland annat inbjudna pá paltmiddag ("nu ska vi minsann introducera spanjacken för vára norrländska specialiteter, mmm det ska vi, jodá." *sjukt nöjda och stolta*) och jag har dessutom tänkt mig att vi ska gá ut pá "innekrogen" i min hemstad och slá runt tillsammans med raggarbönderna och Slitz-wannabe-tjejerna i spandextoppar. Det kan liksom inte sluta med annat än succé. Ds.

*fräsch tjej*

Jag har gått runt här hela dagen och ba, vem är det som luktar SVETT?

Det är jag. :C

and then I would tell the world about the way you hold my hand

Jag är tamejfan ALLERGISK mot nágot! Det kliar som fan i näsan, var tvungen att gnugga den mot min killes skäggstubb och ba aaaah, och som Ania precis sa: "erkänn att du vill ta en sán där provrörsborste som man hade i kemin och gnugga den skithárt i näsan?!?!?!" JA, exakt sá är det, eller, jag vill helst slita bort näsan frán mitt ansikte. Fy fan alltsá.

Min kille är pá nágot event och blir antastad av groupies och jag ska titta pá TV4 Anytime (wöwöwö!!!) med Ania baby innan jag gár och lägger mig. Fy fan vad fint jag har det. Nyss när jag cyklade hem längs med Diagonal och alla dess palmer och gula gatljus kände jag mig helt tillfreds och lugn och typ JAG ÄLSKAR DIG, LIVET! Fatta att jag bor i världens finaste stad med tvá av världens finaste människor och har fina vänner och snart min finaste hundis här (gud vad jag saknar honom, min lilla gris!). Dessutom har jag fyndat en snygg camiseta = tröja idag. (Tio euro, som hittat. Den är very kulturtant goes klubbkid. Jag vet, svárt att föreställa sig, men it all makes sense när man ser den. *modebloggar*).
Jaa. Livet är allt bra fint ibland.

Nu ska jag äta konserverad ananas!


hatuttryck 1.1 (ok, det är bara ett ord, men whatever)

pulla.

usch, jag skäms så mycket att jag knappt ens kan skriva det, på allvar. Pulla. GAH, jag DÖR! Tänk dig typ detta: du ligger och hånglar med världens man och du ba mmmmm, och han ba, får jag pulla dig?
HAHA döööör serre, guuud, jag vill lägga mig på golvet och fäkta med armarna och skämsskrubba mig med Svinto bara jag tänker tanken! Okej, vem över femton år använder det ordet (använder kidsen pulla som ord förresten? Jag använde det aldrig iom att jag alltid fått skämsrysningar bara vid tanken, men det var ju många andra som gjorde det, helt på allvar. Vad säger man nu för tiden? Man får ju hoppas att det är något smartare än PULLA isf!), men det skulle ju typ kunna hända. Ja, att ngn snubbe kläcker ur sig det asså.
En gång låg jag med en kille som vid sjutton års ålder blev flintskallig. Jag blev av någon anledning hooked på flintis, som jag för övrigt träffade på kreddiga (haha) PDOL = Piteå Dansar Och Ler 1998. Han flyttade strax därefter till Västerås från Jokkmokk (HAHA) där han först bodde, och vi höll ganska tät telefonkontakt under två års tid. Till sist blev det äntligen dags för oss att träffas och visst, det slutade såklart med att vi låg med varandra. Till att börja med hade snubben en kuk som skulle kunna ha tillhört en död mans. Ja, han fick upp den osv, men den var liksom helt... blek. Helt lealös, eller menlös, eller jag vet inte. Smal och blek och... SORGLIG. Anyways, jag hade ju peppat på detta samlag i flera år så jag körde ändå, helt okej. Tills flintis ba, kommer, och med ett stön kläcker ur sig (ungefär samtidigt som han drar sig ur mig): Jag tar den på returen.
Gud. Nu är skämsattacken så grav, as I write, att jag bara blir alldeles... lam. Ufff. Det kvalificerar sig direkt in på listan. Hatuttryck 1.2 = Jag tar den på returen. Ni hajar va? Han (och hans bleka penis) fick mig inte att komma och därför menade han på att han skulle ta den (mig och min uteblivna orgasm) på returen.

Btw: Asså ÅÅH, loves! Hörrni fashionmuslimetterna, jag och Ania har ju pratat om att adoptera er och allt, men tänkte att vi var tvungna att vänta ett tag innan vi lade fram förslaget på bordet iom att vi kanske skulle kunna framstå som galna stalkers eller så. Love på high level!  :D *president of the fanclub*

(Och nej, han tog den aldrig på returen.)

fnac

   Hela dagen har jag suttit och mentalt slipat på ett spexigt och smartroligt blogginlägg, men ingenting kommer till mig! Jag är skittråkig och får lite panik över detta, fhjghjdhgjgd.
   Ljög nyss för min kollega och sa att jag är så jävla VÄRD och typ, jag älskar att vara jag, man skrattar internt (eller ja, det heter väl inombords, men ni fattar) för mig själv hela dagarna. Det är inte sant, det är bara LJUG. De senaste dagarna har jag inte dugit till annat än att skriva tonårs-emo-deppiga saker i stil med mina dagböcker perioden 1997 -1999 (jag satt på min nittis-säng i mitt blåtapetserade rum med självlysande plaststjärnor i taket, blå prydnadsflaskor på hyllorna och guldänglar hängande i fönstret, och skrev sida efter sida av djupheter gällande tex det svåra avslutandet av mitt tre månader långa förhållande med killen som tog min oskuld. Detta skedde i hans pojkrum i källaren till ett rosa litet hus. Han hade Anna Nicole Smith på väggarna men de plockade han ner inför akten, haha akten. Jag antar att han kände att det var en milstolpe i hans liv, detta med att bli av med svendomen, haha svendomen, och att det var dags att ta klivet ut i vuxenlivet och bli man. Efteråt fick jag ett halsband med hans namn, ni vet ett sådant där med bokstavshängen på ett läderband. Han hade köpt det i Turkiet. Sedan åt vi mikrade plättar och tittade på Glenn Killing i manegen.). Mitt emosinne kommer sig kanske av att min kropp är fuckad och inte haft mens på två månader (obs är inte med barn obs)? Ja, skit samma, inspirationen infinner sig inte och jag kommer inte på något snitsigt vis att avsluta detta inlägg. Pinsamt!

en positiv sak är iaf att mitt hár känns väldigt fylligt

Jag är lite sjuk. :C
Dessutom har jag upptäckt att ett omráde hud pá utsidan av mitt ena lár rynkar sig konstigt dá jag sitter ned pá ett speciellt sätt, due to de gamla urblekta bristningar jag har där.
En ganska värdelös dag, med andra ord.


estrellas i ciutadella

HAHAHA jag dör, gud så roligt! Min kille ba, helt allvarlig, nääää, dags att lägga i en högre växel och tog tag i sin kuk och använde den som växelspak och körde in i köket. Hahahahaha, han är så jävla värd! Okej, you had to be there, men det var serre asroligt, skrattar fortfarande lite inuti. Har för övrigt god lust att väcka slacker-Ania som fortfarande ligger och sover, för att få updates om gårdagskvällen. Ja, vi drog på födelsedagskalas i parken, två kompisar som firade tillsammans och hela gänget + lite annat löst folk var där, mycket trevligt. Jag rökte en för många (älskar direktöversättningar!) cigaretter och agerade jukebox, all good. Men plötsligt, serre, det bara kom från ingenstans, jag hade liksom druckit tre öl (trettitrecentilitare kan tilläggas!) och en ganska mesig drink, blev jag SKITFULL. Jag typ sluddrade och kunde nästan inte gå, jag ville bara lägga mig i en buske och sova. So, medan de andra fortsatte mot Sidecar för att dansa natten lång tog jag en taxi hem (10 cent i växel och jag ba, behåll den, och taxichaffisen ba, eeeh tack? haha pinigt) och ramlade ner i sängen bredvid min stackars man som ba asså serre älskling, jag blir typ full av spritångorna. (Jaha, asså va? Jag drack ju typ ingenting? Fattar nada.) Idag är jag lite skakig, men det går bra, det går bra. Ska till stranden. Fina fisken.

te quiero, te amo, espero qué dure por siempre

Det blev mojhitos i plastmugg igár, en jävla ENLITARE som jag fick till halva priset pá grund av att bartendern var sá full att han inte kunde räkna och mortla lime simultant. Jag och min kille ba YES och sedan drog vi runt bland alla utsmyckade gator, hus och människor i Gracia. Jag lärde honom bästa tecknet för att vara sá sjukt bajsnödig att typ bajet tittar ut (= forma tumme och pekfinger till en ring och sätt runt nästippen). Han erkände att den var snäppet bättre än hans egen (= dra i ganska rask takt tungan in och ut i munnen, ungefär som i en fittslickargest fast med stängd mun). Vi blev fulla, vi dansade runt pá gatorna till ljudet av hundra olika konserter och sorlet av tusentals människor och vi cyklade hem i superspeed i nedförsbacke dá jag till sist blev sá trött att jag nästan somnade stáende.


jag höll dig då du var bebis, jag älskar dig för alltid

   Åååh..!
   Häromdagen ringde jag min artonårige lillebror som jag inte träffat på hur länge som helst, alltså det var typ mer än ett år sedan vi ens hördes av, och vi pratade ganska länge om allt möjligt, bland annat om att han kanske ska åka till USA som aupair (ååh) och om anime. Nu hade han skickat ett mail till mig med länkar till olika anime-serier/filmer som är svåra att hitta med svenska subtitles, och förklaringar om vilka delar som är bäst osv.
   Jag vet inte riktigt vad det var, men mitt hjärta bara brast och svämmade över och jag var tvungen att gå in på toan och grina lite. Liksom åh, svårtillgängliga animeserier, noggrant uppradade med tillhörande kommentarer... Mitt hjärta!

Älskade, älskade, underbara lillebror. Världens mjukaste och finaste människa. Jag saknar dig! <3

hatuttryck 1.0

Då mår du som du förtjänar idag då. *efterföljande nöjt, köttigt leende riktat mot den med bakfylla*

*skämsrysningar*

jo, det är helgdag, men jag jobbar ändå

Okej, tack Spanien för era helgdagar då hela landet officiellt stängs ned. Istället för lunch fick jag gå på Starbucks som faktiskt hade öppet (jag ba ehhh serre, jag HATAR Starbucks egentligen, PROMISE!!! haha) och hällde i mig en stor latte (mjölk med kaffedoft, tåls att nämnas igen) och satt i solen, samt blev intensivt inspanad av en man som höll på att trilla av sin motorcykel i sin iver/glädje över att se mig. Det var ganska roligt. Ja, att han höll på att trilla av bajken alltså. Att som svenska, eller vem som helst med fitta egentligen, bli inspanad eller raggad på i den här stan är ju inget utöver det ordinära direkt.
What else? Jo, det är festivos i Gracia idag. Typ gatufest med mycket folk och mojhitos i plastmuggar. Kan nog bli fint, det.

but mah man @ home ain't got nada to worry about!

Alltså, det har börjat en ny kille här på jobbet som är så het att jag då han uppenbarar sig måste ta upp min solfjäder (jo, jag har en sådan, det är ingen Spanien-myt om ni nu trodde det, man behöver dem verkligen) och vifta lite med den för att lufta/samla mig. Kul att det händer något!

gubbfiket nere på hörnet har stängt idag

Alltså, jag orkar inte lyssna mer på folk idag. Typ röster. Det skär i mig. Nu ska jag mova asset till Starbucks och köpa mig deras största latte = pissljummen mjölk med en svag doft av kaffebönor. Alltså, hajpen med Starbucks, fuck off, omg, vad är dealen? Hutlöst dyrt är det också. Det är endast nöden som tvingar mig dit nu, det ska ni veta.

jo, jag är tyvärr en sån där tjej som hetsar kalorier

Hade tänkt blogga lite om att jag känner mig som kungen då jag går in på Ikea här i Barcelona och ba, OYE ey, jag är svensk, jag gör vad jag vill här i lill-Sverige! (Okej, jag gör in fact ingenting, men det är ju åtminstone alltid trevligt att kunna överglänsa personalen med uttal på produktnamnen osv), men jag känner mig alldeles matt och trött och vill egentligen bara gå hem nu nu nu, lägga mig under täcket (läs: lakanet, man vill ju inte dö svettdöden mer än man redan gör during this time of year) och krama på min snubbe. Kanske läsa en bok. Titta på mitt nya favoritprogram Rent Hus på TV4 Anytime. Ta en kaffe på balkongen. Ringa hem till mamma. Ni vet.
But no. Dryga fem timmar kvar av arbetsdagen. Har precis moffat i mig två ganska äckliga muffins som jag av någon anledning ändå alltid blir sugen på, köpta från kontorets fattiga vending machine. 370 kalorier på fyra minuter, bara sådär. Tittar ned på mitt välorganiserade skrivbord (ordning = mkt tillfredsställande) och inser att jag inte har speciellt mycket alls att göra idag. Typ the basic every day to do's liksom. Inget att gnälla över. Dags att rycka upp sig. Puss.

att göra en ryss

Okej, vi drog på en barbacoa igår och allt var sweet, vi satt i solen på en takterass, drack Estrellas, rökte och försökte definiera genren på det dj:n spelade, whatever, alles gut. Till sist kände jag och Ania att det var dags för oss att slänga på vår mat på grillen. En fin piece of lax samt majskolvar, mycket gott. Vi tog lite bröd med fetaost och inväntade vår saftiga firre som låg där över glöden och blev de-li-tjööös. Så snart laxen var färdig och vi lade upp den på ett fat tillsammans med vår majs för att äntligen få äta, rusar en för oss helt okänd ryska upp och ställer sig och flåsar oss i nacken och frågar om hon kan få smaka en bit. Vi ba, visst det kan du väl få, och knappt hann jag och Ania skära upp varsin liten bit att börja med innan bruden bokstavligen kastar sig över den och ÄTER UPP ALLT. Alltså, nu snackar vi kanske 250 gram av totalt 300. Jag och Ania fick varsin liten skitbit av VÅR EGEN JÄVLA LAX och rysstjejen åt upp resten. Våra majskolvar som låg på fatet slängde hon över på EN HATT som låg bredvid, för att komma åt varenda liten smula lax som fanns. Hon stod böjd över fatet och moffade i sig. Hon såg helt galen ut. Jag överdriver inte, snarare är det svårt att med ord förklara och måla upp bilden av hur jävla galet det var. Jag och Ania ba, eeeeh, och vår kompis Juan ba, hahaha, men gud, hon äter upp all er mat. Okej om alla hade haft med sig mat att dela osv, men så var inte fallet, alla hade med sig sitt eget, förutom då ryskan (och hennes kompis) som gick runt och plockade lite från alla fat. Och så hela vår lax då. Måltiden avslutades för min del med att jag åt min majskolv och lite mer bröd (ahjustdeta glömde, vårt bröd åt hon också upp kanske hälften av). För ryskans del avslutades den med fyra (!!!) bitar av den marängpaj som en annan tjej hade tagit med sig. Varsågod allihopa, sa tjejen, ta en bit paj. Ryskan var där innan meningen var avslutad. Herregud.

Nu ska jag ta en siesta tillsammans med min snubbe. Kanske talla lite på honom och så också.

you just keep me hanging on

Det är hundra grader varmt och luftfuktigheten är väl typ 93 procent eller nágot annat sjukt, och jag vill bara uuuuut och hitta pá nágot (t ex ligga ner och flämta av värmeslag), men min kille kom precis pá att det vore en bra idé att ställa sig och göra en chokladtárta (ja, just det, inte en kaka, utan en tárta) istället. Sá det gör han, leker konditor. Jag, jag lyssnar pá Lou Reed och väntar, jag. Funtar pá att dra ett varv med Swivel Sweeper under tiden. Kanske tvätta háret. Ta en kall en? Algo así.


random storstad = barcelona btw

Minns ni avsnittet av vänner där Joey finner sin hand-tvilling? Man ba, aja okej, men vet ni? JAG HAR FUNNIT MIN BRÖSTTVILLING! Serre, sáhär ser mina tetas ut, förutom att mina är lika stora, Siennas är ju ganska markant olika i sizen som ni kan se. Mina ser exakt ut som Siennas vänstra bröst.



En annan grej är att jag rákade slajsa upp mitt högra pekfinger pá nyckeln dá vi skulle ut pá takterassen (omg, den är liksom hundra kvadrat stor med utsikt över Sagrada familia och vi, stupid assholes, har först nu insett att vi har tillgáng till den och att vára panchisar till grannar aldrig pallar gá ända dit upp = vi har den typ alldeles för oss själva!!! :D). Anyways, jag slajsade i min iver att komma ut pá terassen upp mitt stackars finger och svimmade nästan dá jag ság vilken köttig bit som hängde och dinglade frán det (pallar inte blod och sánt assá). Ania ba, lägg tillbaka den pá plats och plástra det, sá jag gjorde det och whatever, tänkte inte mer pá det. Men idag dá jag kände att det var dags att ta bort plástret tittade jag ned pá mitt finger och inság att skinn/köttbiten HAR VÄXT FAST IGEN!!! Serre, den sitter fast, helt attached till huden pá nytt, ser helt sjukt ut. Har idag visat detta för alla pá kontoret som var intresserade, de flesta blev mkt impade. Fatta själva, haha, sá jävla gross, ba, its alive.

En sista grej for now är att jag är sá sjuuukt solbränd. Jag börjar se ut som tanten i Den där Mary. Mkt nöjd med detta. Jobbar pá att se ut som en skinnsoffa innan sommaren är slut. Magen är brunast. Ania är avis, men hennes grej är att hon ser ut som en stureplansbrutta/modebloggare pá solsemester med sitt solblekta hár och turist-svenne-kläder (hon pallar inte andra kläder än smá tunikor med bikini under, det är för varmt. Tack gud för ac:n pá mitt jobb. Jag kan ha normala, fina kläder pá mig istället för Havaianas. Det är sant förresten, Ania har köpt Havaianas, haha, jag skrattade ihjäl mig dá jag ság dem och sedan konstaterade vi att mina skrutt-flip-flops frán en chino (3 euro istället för en miljon) ändá var skönare. Fast iofs, jag ska ju inte ha dem pá mig in public varje dag, som hon ska. Haha LOL omg. xD


man viskar "lingondricka" i glaset med hembränt och kantar med en skiva falukorv, och ta-ta, där har vi en norrländsk vargtass

Detta blogginlägg fár börja som om ni redan kände mig och som om det inte alls var mitt första nágonsin. I skrivande stund sitter jag och googlar bra drinkrecept med min älskade roomie tillika vapendragare (som vi kan kalla Ania), för ikväll blir det minsann fest här pá takterassen. Om vi bara hittar nyckeln dit, vill säga.

Jag bor i random europeisk storstad i en fin men hemsökt sekelskifteslägenhet tillsammans med ovan nämnda Ania, min semi-kända bf och snart min lilla vovve som fattas mig. Jag har idag kommit till insikt att jag förmodligen är laktosintolerant (laktosrännan är inte nádig, har redan bajsat tvá gánger sedan jag drack min gigantiska latte frán Dunkin' Donuts *hanna fridén*) och imorgon ska jag gá till Apoteket och köpa mig ett gravtest för jag tror att jag kanske gátt och blivit pá smällen ocksá. Men livet är livet och det fár väl vara okej, för att citera en kär vän. Vi har börjat komma rätt bra överens pá sistone. Jag och livet alltsá. Nu blev mitt första inlägg precis sádär stifft och pretto som jag fruktade att det skulle bli, sá hejdá. Lidl's billiga rom och stadens ljus frán takterassen väntar.


RSS 2.0