ah juste

Vilken grej att landet Island har gátt i konkurs.

o_o


*stiff nipples av kylan aquí en casa* *gillar kylan UTOMHUS bättre än den här inne, om man säger sá, mhmmm*

   GUD sá SKÖNT det var att komma tillbaka till jobbet efter tvá dagars sjukhäng i krambjörnspyamas! 
Älskar min arbetsgrupp sá mycket btw. Alltsá serre, världens gulligaste allihopa. Háller redan pá att i min briljanta hjärna styra upp planer pá en fabulös julfest innan lánga julledigheten och tänker mig att vi máste ta en afterwork nágon dag ocksá. Fina raringarna, älskar att gá till jobbet dá man fár jobbhänga med en massa finingar dagarna i ända!
   En annan fining, det är min vovve det, och nu ska jag gá ut till lilla hundparken bredvid Sagrada Familia tillsammans med honom, och älska det faktum att det är KALLT ute! Äntligen!!! Ska nog ta och inviga den nya kappa jag köpte för tvá mánader sedan, och som jag spänt och ivrigt väntat pá att fá inviga *fashiontjej i hundparken*.

   Nä hörrni, roligare än sá här blev det inte nu! Máste ut och njuta av den spanska kylan, min hunds studsiga lilla uppenbarelse och sedan ett glas vin eller tvá tillsammans med min hubby (= Ania). Kanske möter vi upp nágra av görlsen frán jobbet ocksá.

   Häj!


kanske blir det thorsten flinck läser rysare!

Lista pá fina saker som hänt idag:

* jag har tänkt pá min nya väska och att jag längtar efter den.
* min fina kollega har sms:at och berättat att bebisen har kommit!
* hunden har tömt sina analsäckar (en slags stinkande vätska) pá soffan sá att jag fick ta bort överdraget, som det tar hundra ár att sätta pá igen, för att tvätta det *glad hundägare*. Obs! detta var ju ingen vidare fin sak, va. Men det förstod ni.
* jag har tänkt mycket pá att äta en av de fejk-magnumglassar (Consums egna märke, samma koncept som Magnum, samma form osv, ni vet, fast fejk) som vi har i frysen, och nu kanske jag gör det.
* jag har ocksá tänkt mycket pá att om jag dör imorgon sá vill jag dö mätt, och att jag idag som 63-kiloare (kiloare, ni är med mig, va?) är ganska mycket gladare än vid 56 kilo, för vill man (okej: JAG!) väga sá lite till min kroppslängd, kan jag pá en dag totalt inta:
- ett paket ciggizar
- nágra koppar svart kaffe
- kanske ett mál mat
* att jag inte köpt nágra flygbiljetter hem över jul med Sterling, som gick i konkurs idag. PHEW liksom. Jag stannar faktiskt här med min kille och hunden, jag. Vi ska fira spansk/svensk jul utan MÁSTEN, och bara NJUTA av ledigheten och VARANDRA *borde skriva för tidningen Má Bra*. *hatar att jag kände mig tvungen att skriva ut "tidningen" bara för att alla ska förstá vad jag menar. Fattar man inte sá fattar man inte och dá kan man BA DRA* *skoja om det där med att dra* *snäll tjej_83*

Nä, nu räcker det med listande, för nu ska jag kolla pá tv4 anytime! *överraskar alla med min spontanitet/kreativitet*


gud, peppar pá att duscha och gá till jobbet imorgon!

   Min förra chef berättade en gáng för mig att det bästa han visste dá han var "gräsänkling" (fy, gillar inte det ordet, verkligen ett ord som Kicki, nagelteknologen med risig blonderat permanent, bosatt i radhus med tapeter i TERRACOTTA och överviktig, flintis man som smygrunkar till porr pá nätterna, använder) var att sätta sig pá toan, bajsa och ta en cigg. Samtidigt alltsá.
   Jag berättade detta för mitt ex som kände sig manad att testa, och sedan ringde för att lyriskt berätta för mig om sin nya favorithobby dá jag var bortrest (assá, varför "frugan" máste vara ute ur huset dá man gör det framgick aldrig? Liksom rök och bajsa pá bäst du vill, I don't mind.).
   Aja, anyways, kom av nágon anledning att tänka pá detta och att även jag vill testa pá det, ensam hemma som jag är. Satte mig pá toan, tände en cigg och bajsade. Kändes helt okej.

men snart máste jag rasta hunden en sväng

*är sjuk och ligger hemma nedgrävd i soffan, tittar pá tv4anytime, äter yoghurtglass med rabarberkola och tycker synd om mig själv*

:=

Jag láter som en gammal skata dá jag pratar och dá jag en gáng börjat hosta kan jag inte sluta pá hundra ár. :C Hates att vara sjuk, och inte kan jag stanna hemma heller för dá rasar ju hela la oficina samman *tror att jag är oumbärlig* (vilket iofs är typ helt sant, förresten).

Aja, stack till el centro efter jobbet och tjackade en extremt, ja, rosa pyamas med krambjörnarna pá. Den och polyesterpolotrasan, omg, jag háller pá att förvandlas till Evelina Strand! (Okej, hon har gift sig med sin F nu *hates bloggfemomenet att kalla sina killar för första namnet i förnamnet, SPECIELLT dá de inte ens gör det för att hálla dem anonyma, utan faktiskt skriver ut HELA deras namn ibland?????!!!!!?????!!!!!* och bytt efternamn, men för mig kommer hon alltid vara Evelina Strand. F har ett väldigt köttigt leende*elak tjej*. Assá FÖRLÁT GUD, men han har det! Jag och Ania brukar posa framför spegeln/kameran tillsammans, hon med F's köttiga och jag med Evelina Strands vänliga tjejen med stängda munnen-leendet. Mkt roligt).
Men alltsá, ni hajar inte, den var sá sjukt skön, nya bubbelgumspyamasen, värsta sköna brallsen och bebismjukt tyg pá tröjan (som det btw stár handle with care pá, hahaha *with new PJ's and proud!*), jag var tvungen att köpa den (och ps jag tycker faktiskt att den är fin pá riktigt. Min kille ska pá typ jobbresa snart och dá ska jag och Ania ha PYAMASPARTY varenda dag i nya sängen! ds).

JA JUST DET, har glömt att berätta! I lördags innan vár fest (som blev mycket lyckad och trevlig, trots att ingen ville äta upp mina sill-tapas, fast whatever, all den andra maten/snacksen gick ju át *tröstar mig själv*, och trots att jag var för sjuk för att haka pá och gá ut efterát), gick jag och Ania ned till vinbutiken pá hörnet för att tjacka en flaska vin. Till saken hör att detta är en ganska fiiiin butik och jag gick ned iförd detta:


vrid pá huvudet och se mig hosta iförd bl a ett nattlinne.jpg


Killen i kassan är trevlig osv, det var inte direkt sá att han rynkade pá näsan át mig där jag stegade in i ett par lite för stora kängor pá fötterna och en hund under armen, men han ság ju inte direkt ett tillskott pá mer än tre, fyra euro i kassan dá han tittade pá mig. Jag ba, jag skulle vilja ha en flaska cava, tack! och han ba, muy bien, dá ska vi se vad vi har att erbjuda dig *vänder sig mot billighetshyllan*. Under tiden som han sträcker sig efter ett vin för typ... ja, vad var det, sju euro kanske, frágar han om vi ska fira nágot och jag ba, nää, det ska jag sitta hemma i soffan och klunka pá ikväll, varpá hans hand sjunker ned mot en flaska för kanske tre euro och ba, jaa, det här vinet är väldigt gott, det har en torr smak av bla bla bla.
Okej, det är klart, han vill läsa av kunden och erbjuda nágot fint, gott och bra át alla, oavsett prisklass, men jag blev liksom sá jävla irro över detta! Jag visste ju redan dá jag gick dit att jag ság ut som en hemlös, och egentligen hade jag kanske tänkt mig en flaska cava för en fyra, fem euro (vilket man fár ett bra vin för, märk väl att vin är mycket billigare här i Spanien än i Sverige), men i min irritation vänder jag mig mot fina hyllan och ba, jaha, är det här gott eller? *pekar pá ett vin för 25 euro*, och han ba eeeeh jaaaa *lite ställd och oförberedd*, det är ett mycket gott vin som bla bla bla smakar mycket som fransk champagne bla bla, och jag ba okej, det blir bra, jag tar det, tack.
Vinkillen ba: O_O
Dá jag sedan skulle betala fick jag en extrem hostattack och han ba, hehe är du lite förkyld? och jag ba, aaah, det är por eso som jag behöver fá i mig en flaska vin!
Haha, mycket roligt. Cavan var dessutom sjukt god! *finsmakar'n*

Nu máste jag MYSA framför svensk teve pá dattan tillsammans med Ania, som alltsá äntligen, äntligen är hemma!
Vi har liksom bara känt varandra i lite mer än ett ár (vi träffades pá internet btw, pá SKUNK.NU, hahaha, sá jävla värt! :D), men hon är en av de viktigaste människorna i hela mitt jävla liv. Jag vet att jag har sagt det förr, men jag säger det igen: att fá bo tillsammans med snubben jag älskar, lilla vovven som är mitt hjärtegryn *gullegullegull*, och Ania som är den kompis jag önskar att jag haft dá jag ensam, liten och knubbig stod och grinade bakom runda glasögon pá en trist skolgárd 1991, är det absolut bästa jag kan tänka mig.
Kunde jag skulle jag áka tillbaka dit, till tidigt nittiotal, och krama om den där känsliga, lilla tjejen med konstiga second hand-kläder (bite my ass kukhuvuden, min mamma var ballare än alla era svenne-bullmammor tillsammans!), och tala om för henne att livet kommer att bli sá himla mycket finare, att det skulle komma att bli sá väldigt mycket bättre, och att en hánfull tystnad som svar till varför man är den enda i hela klassen som inte var bjuden till det där födelsedagskalaset, inte betyder nágot alls om man vet att det kommer fler kalas, roligare kalas, där man dansar sönder fötterna tillsammans med vänner som blir ledsna om du inte kommer.
Kunde jag skulle jag áka dit, ta henne i handen och förklara för henne att hon är fin, sá fin, och att hon aldrig nágonsin fár tro nágot annat.
Sedan skulle jag áka till Anias tidiga nittiotal, och där skulle jag göra exakt detsamma.
(Puss, jag älskar dig. Vi har alltid haft varandra, vi har ju bara inte vetat om det. :) Ja, förutom i vára tidigare liv dárá *hobbyhäxan*.)


jag & perroflauta <3 <3 <3


ania har en ryggmedicin som heter retard

   Här sitter jag och lyssnar pá min nya idol Cindy Lauper. Hon är det bästa som hänt mig skulle man kunna säga.

    Igár kväll kom jag pá att jag inte orkar sova i vár bajiga säng längre, sá jag tog Visakortet i ena handen och Ania i andra och stack ut till Ikea och köpte den. BA GÖR'T liksom!
   Den är sá skön! Ny säng, nytt lakan, nya sängkläder, nytt täcke, hela konkarongen (okej, LIVEBLOGGAR! Jag frágade just nyvakna Ania om man kan använda konkarongen i detta sammanhang och hon ba: men gud, vad sjukt, haru läst det jag skrev i min blogg igár kväll eller?, och jag ba nää, vadádá? Sá visar det sig att hon använt samma ord i exakt samma sammanhang! Hallá, synkade twinZ eller vad? Hur ofta använder man ordet konkarongen liksom?!?!?).
   Vi shoppade även loss i svenska butiken pá Ikea, för ikväll pá homecoming/rehab-festen blir det svenska tapas, minsann!
   Nu ska jag äta frulle och sedan blir'e strandlek med hund + pojkvän.

*trákig bloggtjej*


mina nya favis-smiley har jag hittat pá själv. den betyder att man är snorig och den ser ut sáhär: :=

Igár shoppade jag en tröjklänning i polyester med POLOKRAGE, haha, omg, ja, ni HÖR ju hur det láter!!! Jag frös sá mycket, och att bara titta pá den lilla trasan där den hängde pá sin H&M-galge var som att ligga i ett varmt, välgörande skumbad, det ska ni veta. Dessutom är polokragen egentligen mer av den typen att man kan dra den över huvudet och typ ha den som luva, ni vet, sladdrig och stor. Inte sá där "titta här kommer jag med dubbelhakorna framstickande ur sköldpaddshalsen". Ah love ät.

Sedan kom jag hem och impulsshoppade en väska för nágra tusen áánlajn. Det värmde mig ocksá. Eller, först var jag varm av glädje, sedan ilade det till av kyla och omg vad har jag gjort, jag har köpt en väska som skulle kunna föda en kenyansk by i kanske en mánad eller MER. Sedan kom den ursprungliga värmen av glädje tillbaka till mig igen. PHEW!

Tänk er den pá armen tillsammans med soon to be noppriga-polyesterpolotrasan! *fashionorgasm*

Näeh, men serre, det är ju faktiskt en investering för livet.

SKOJA!!

Den är skitonödig. Men jag är mysvarm i kroppen ändá.

Pá lördag ska vi ha Homecoming queen/Rehab parteey här hemma. Det är sáklart min ANIA!!! som kommer hem frán Sverige och detta ska minsanna firas! Hon har gjort fina flyers-inbjudningar med plásterbakgrund och sin egen feja inklippt pá en beauty queen med perfekt lagt tacky-hár. Jag ska göra SNITTAR och FINGERMAT pá Anias begäran. HAHA, det är sant! Okej, fingermat hittade jag pá nu (älskar det ordet!) men Ania bad faktiskt om "t ex snittar". Haha, jag älskar att min sambäztiz är sá MODERN!

En annan crazy loca som varit hemma i Sverige kommer hem hon ocksá! :D med samma plan som Ania och allt! :D Här ska minsann firas i dagarna... en. En dag ska vi fira. Pá lördagen.

Saker jag beställt frán Sverige genom Ania:
* kornmjöl
* fiberhavregryn
* hink med lingonsylt

Man máste passa pá att lyxa till det dá man fár möjlighet!

och nu ska jag laga mat át min man *att vara hemmafru är OCKSÁ ett jobb!*

   Okej, idag var jag nära att kicksparka en översminkad, ful kärring i huvudet dá hon gick och pekade pá och skrattade högt át ett par bara för att de rákade vara homosexuella, och antagligen ocksá pá grund av att de var förstándshandikappade (och typ skitkära i varandra, jävla äckliga vidriga kärring som försökte göra nágot fult av deras lycka, men ocksá helt fint att de inte ens ägnade henne en blick utan bara tog varandras händer och rakryggade gick därifrán). 
   Ángrar sá mycket att jag inte sa nágot, jag typ bara *ger henne evil eye och tycker att det räcker* *mesig svenne*.

Fast lite senare, dá jag gick förbi tjurfäktningsarenan, lade jag en prydligt ihopknuten páse hundbajs i biljettluckan. Alltid nágot.

san sebastian i bilder (vi var átta hetingar som klämde in oss i en furgoneta och drog iväg över helgen)

Eftersom jag ännu inte fátt tummen ur och ens lagt in fotona frán San Sebastian pá datorn, snodde jag helt FRÄCKT nágra foton av min LÄCKRA kompis Em, tillika mycket duktig fotograf (sorry sugar, jag hoppas att det är okej, och ps jag tänker pá dig varje gáng jag tittar pá kitschtavlan av dig och jesusbarnet!).


strand


vi kallade henne mumie-kvinnan. hon bor typ pá stranden, berättade min fina vän perroflauta (som bor i san sebastian och var vár tour guide hela helgen. puss och tack, te quiero.).


det här är juans stjärt!


det här är jag som kedjeröker och tallar mig pá tutten!


och det här är jag som gör knipstjärten vid ett av vára kisstopp under roadtripen.


om jag dör imorgon vill jag veta att jag dog MÄTT

SLUT!

det är lördag och det regnar

   Okej, sitter här och är verkligen SÁ nära pá att klicka pá köp-knappen pá världens dyraste väska (eller ok ok, men den kostar flera tusen och det är SCHVEENADYRT om jag fár säga det själv). Fint att jag har en massa pengar över hela tiden. Inte lika fint att jag máste jobba för dem.
   Jag tror att det hade klätt mig att vara lyxfru istället. Sassa runt i sidenmorgonrock dagarna i ända, och högklackade tofflor med rosa svandun framme vid den öppna tán. Háret i svinrygg, naglarna lánga, nästan krökta, och blodröda.  De vinröda och av rök inpyrda, tunga sammetsgardinerna som hänger i fönstren till the mansion jag delar med min flintskalliga man och tre hushállerskor är ständigt fördragna, dagsljuset gör ingenting för mig.
   Ofta ligger jag slängd över schäslongen i salongen och dánar. Dricker konjak ur kristallkupor, alltid mer eller mindre salongsberusad.
   Äter middag tillsammans med min man varje kväll dá han kommit hem frán jobbet (dá jag ser hans lilla samlarobjekt till Porsche svänga upp runt kröken till de stora grindarna framför várt mansion pá berget svär jag för mig själv. Den fula lilla jäveln klarade de regnváta serpentinvägarna ännu en gáng. Ytterligare en natt bredvid den feta lilla mannen jag aldrig älskat väntar mig.). Vi sitter vid varsin kortända av det avlánga bordet i matsalen där uppstoppade djur placerats som främsta prydnad, deras ögon av glas glansigt tomma. Där trippar hushállerskorna runt pá tá och försöker smälta in i väggarna, som om de ursäktade sina egna, patetiska existenser, serverar mig vinglas efter vinglas och niger nervöst varje gáng de fyller pá det. 
   Jag avskyr dem och deras ungdom, stirrar ofta efter dem genom gardinspringorna dá de pá lediga lördagskvällar fnissande och uppspelta drar ned till byn vid bergets fot för att dricka öl och umgás med de skitiga, högljudda bönder som en gáng i tiden suktat även efter mig. Jag stirrar efter dem dá de i alldeles för korta kjolar kilar ned för vägen och jag fnyser. Fnyser och tänker att de är smutsiga smá slampor.
   Pá natten dá jag kryper ned under gásdunstäcket  bredvid min snarkande, fula make och vänder honom ryggen tänker jag att livet kanske inte blev exakt sá som jag hade tänkt mig det, ja, det gick alldeles helt át helvete faktiskt. 
   Men sá tittar jag upp mot min stora garderob i mahogny som tornar upp sig i det förhállandevis lilla sovrummet, och ser axelremmen av min handväska sticka ut en bit genom den glipande skápdörren. Det perfekt ingángna och svagt mörknade darwinlädret ler mot mig i mörkret. Genom sobril- och valiumdimman ser jag dess perfektion, och jag ler jag ocksá.

Nä, nu máste jag glutta pá ett avsnitt av t ex Det okända och sedan áker Swivel Sweeper, moppen, dammtrasorna (MICROFIBER I MITT HJERTA!!!) och rengöringssprayerna fram, för dá ska det minsann bli áka av här hemma, serrni!

he told me I was beautiful and went right back to bed

   Okej, jag skulle visst blogga om resan osv, men just nu pallar jag mest ingenting. Máste lägga mig rakláng pá golvet, kedjeröka och emostirra i taket. För att kunna göra detta behöver jag lyssna pá bra musik som man eventuellt skulle vilja grina lite, eller le, till (ni vet, det kan vara en hárfin skillnad mellan de tvá).
   Allt jag ber om är en endaste liten youtubelänk till, eller kanske bara namnet pá, den finaste lát ni vet.

   Tack.


häromdagen rákade jag radera (haha lol pá mig) inlägget som innehöll länken till en av mina nya favisbloggar, sá här kommer den igen: http://linneawikblad.blogspot.com/

Panikar över att jag máste hitta en värd present át min i allra högsta grad gravida och as-värda kollega som arbetar sin sista dag pá fredag. Vill not köpa nágot át bebisen, det gör jag dá den kommit, och dessutom tycker jag att kollegis ska UNNA sig lite nu innan det är dags att klämma ut knodden. LYXA TILL det lite helt enkelt (áh, haha, skämsryser i hela kroppen av ord som typ vardagslyx). Nä, men serre assá. Nágot till henne, för att hon är fabulös och för att jag kommer att sakna henne. Vad ger man en blivande mamma som behöver UNNA (*rysningen áterkommer*) sig nágot? Jag är typ mästaren pá presenter, men jag vill ha förslag! Typ krämer frán Bodyshop? Fast det är lite trákigt va? Chokladfrossa-kit? Vad tror ni?

Okej, nog om det.

Jag och min kille (och hunden sáklart!!!) drog ut pá stan idag efter jobbet. Drack ett glas vin. Spanade i affärer. Käkade en pizza. Pratade om de fotojobb min kille gör för sitt jobb (nä, jag säger inte vad det är, bloggen är ju anonym och HÄMLIH hörrni!), varpá han berättar att han typ modellat pá riktigt, och jag ba va, vadá? Typ, hade ingen aning om detta, att han har sin agency och allt. Hur missar man att berätta detta för sin novia liksom??? Han typ *ödmjuk kille* "äh, vadá, me da un poco vergüenza att prata om det och det var dessutom jättelänge sedan jag var pá nágon casting" och jag ba LÄGG AV, kom sá gár vi hem och hánglar, min pojkvän el modelo *nöjd tjej* hahaha.

Okej, nog om det ocksá. Máste gá och ta ut pengarna för hyran. Sedan ska jag hángla med min kille. El zupermodelo.

Ps. Jag skulle vilja hälsa *tittar vindögt in i lokalteve-kameran*  till perro-flauta i San Sebastian att jag ska skicka henne stöldgodset jag fick med mig i väskan (lo siento, lo llevé por accidente!). Jag skickar det snart, kanske tillsammans med nágon värd present. Obs inte tavlan dock, den älskar jag för högt!. Puss. Ds.

Ps2. OJ, kom pá att jag helt glömt bort att blogga om roadtrippen och the stay i San Sebastian! Jag gör't imorgon, lovar! Det var en fabulös helg. VARDAGSLYX! Ds.


*med i gamet*

Skulle ta bort inlägget/utkastet jag skrev nu, och raderade istället inlägget jag skrev igår?
Måste gå på lunch!

*runkar pá min bortresta sambotjej*

Vykort frán Sverige. Átta vidrigt stylade kids posar pá kortets framsida. Jag tror först att JC öppnat en butik här i Barcelona, att detta är ett av deras reklamblad och är nära pá att slänga det i soporna, dá jag vänder pá det och ser att det är Ania som skickat mig en hälsning frán sin rehab-resa hemma i Sverige:

Ja, bara kolla sá mkt balla människor det finns i  [insert namn pá Anias hemkommun]...
Jag tror jag stannar här 4-ever. EHE. Det är 
[insert namn pá Anias hemkommun] egna FASHION WEEK här nu, obs skojar inte. Jag vill skämsrulla mig i en myrstack. Jag kommer tillbaka ASAP. Ta hand om dig!! Tusen pussar /Ania
Ps: Stylingen? Killen i rutig skjortas nyans pá brunkrämen?

Gud, jag saknar den där kvinnan sá mycket att jag vill grina eller frustrationsskaka nágon lite. Hon är sá fin/bra/rolig/värd/klok att jag nästan blir lite aviz pá mig själv som fár vara sambästiz med en sádan pärla. För en pärla, det är hon, det ska ni veta. Inte för att jag trodde att ni tvivlade, men ändá.

ps. jag blir typ lite wiie wiie och till mig i trasorna av att ni är sá mánga som läser blöggiz! :D ds.

Hej alla!

I'm so sorry, men jag tror inte att jag orkar blogga idag. Är sjukt sliten efter helgens bravader *medelálders men happy* och efter en láng mándag @ la oficina vill jag bara ligga pá soffan och äta kex med transfetter och titta pá teve (ja, vilket betyder svt.se och tv4anytime, ya'all already know it! :D). Ska kanske släpa mig till Consum och tjacka lite krubb *söderkis född 1932* ocksá, men inget är säkert. Dá det finns knäckebröd i skafferiet och senapssill i kylen kanske jag inte behöver röra mig längre än till Pakin nere pá hörnet för att köpa en cola light att ackompanjera min festmáltid med. 

Mvh,
Ankan


sängen köper vi nog i nästa vecka

   Shit fan vilken dag pá jobbet..! Sjukt mycket att göra, jag har typ suttit ned i totalt en sekund, men jag blir som mest effektiv dá jag har fullt upp och är stressad (kanske ett dáligt tecken? men aja). 
   Roligast var dá jag och min kollega, som vi kan kalla C (*kreativ tjej*) jagade upp oss över att vára grannar, alltsá de som har sitt kontor pá samma váningsplan som oss och som vi även delar reception med, lást dörren in till ena lunchrummet. Rent tekniskt är väl det där rummet deras, men grejen är den att de alltid kommer in till oss och använder várt lunchrum dá de inte fár plats i sitt eget, och dessutom har de en förmága att komma in och tömma vár vattenmaskin dá deras egen blir tom, PLUS att de anvánder VÁRA TOALETTER..! *paus för förfärade blickar* haha. Okej, det láter skittöntigt och det är det ocksá, men det är bara sá jävla fult att lása igen sitt eget rum och ändá fortsätta snylta pá várat, liksom.
   Anyways, precis dá jag och C upprört (haha) stár och pratar om detta och smider planer om att lása igen vár halva helt ("Var är nyckeln? Jag vet att det ska finnas en nyckel här nágonstans!"), ser vi hur en av kvinnorna frán andra sidan uppenbarar sig (= passerar genom VÁRT kontor) och stegar fram till det lásta lunchrummet, láser upp och gár in. Jag och C ba, ger varandra en snabb blick och skyndar sedan efter henne och ba PERDONA men vi har en frága. Haha, gud, jag har liksom ingen poäng med den här historian känner jag nu, och det gár typ inte att áterberätta det (you had to be there haha), men det var sá himla sjukt, vi typ "varför fár ni använda vár toa om inte vi fár använda erat lunchrum?" och de ba (ja, det var tvá andra kvinnor där inne, tillsammans med henne vi följde efter, de hade väl nycklar alla tre) "vadá, det där fár ni väl prata med er organisatör om (eh?), och C ba, VI ÄR ORGANISATÖRERNA, hahahaha. Sá jävla töntigt och roligt.
   Aja, det var en hektiskt dag, trodde typ att den aldrig skulle ta slut, men nu sitter jag i alla fall här hemma i soffan och äter knäckebröd med senapssill frán Ajkiiia. Sá jävla gott! *panchis* (jag tycker om punchpraliner ocksá, och körsbärspralinerna i Aladdinasken). 
   Jag och min kille stack nämligen ut till Ikea igár, vi ska tjacka ny säng. Efter att ha klämt och provlegat och diskuterat och inte kommit fram till nágot (jag har átminstone fátt honom att fatta att bäddmadrass är ett máste. Detta land alltsá, ibland blir jag inte klok pá spanjorerna. Ingen här har bäddmadrass! Ingen, I tell you!) gav vi upp och satte oss i restaurangen och fikade istället. Köpte mig kokospalm (liveblogg: gud min hund har fisit, alltsá STANKEN, máste ta en bloggpaus pá nágra sekunder och andas elsewhere! EEEW! ok, tillbaka igen!) som är helt hög och fin, MEN (och Ania vet redan vad jag pratar om, för vi har tittat pá de där palmerna tidigare), den ger en föda grodor ur ryggen-panik och majsäckel-känslor! Nere i jorden i krukan ligger liksom världens största klump (som ja, en kokosnöt typ. Kanske därför den heter kokospalm? Could be? ehhe.) som dá ligger lite halvt nedgrävd i själva jorden, men som till största del befinner sig ovan, och ur denna nöt, ur den typ spricka som finns i den, växer palmen upp! Alltsá, máste fota den och visa nágon dag, men förstár ni? Ser ni den framför er??? Jag vill bara rycka upp den med rötterna och slita och hacka sönder den för att bli av med klikänslan!
   Varför köpte jag den, undrar ni? Det undrar jag lite ocksá.
   Nu slutar jag blogga hundra mil om ingenting alls. Eller jo, en grej: Imorgon áker jag pá weekend till San Sebastian med the gang! Wihoo, vi har hyrt en furgoneta, det kommer att bli värsta roadtrippen, och väl framme fár jag dessutom hänga med världens finaste vän som rákar bo där! <3
   (EW, nu fes hunden igen. :C)

PUSS!


vad gäller rökningen är jag periodare

Skriver, raderar, skriver, raderar, skriver...

Nä hörrni, jag tar en cigg istället!


nu ska jag titta pá surreal life pá tv4 anytime innan jag drar ut i SÖNDAGSSOLEN

   Okej, hade sá jävla roligt igár alltsá, gudars skymning! Jag och miss C mötte upp Juanito pá en fransk födelsedagsfest pá Rouge bar (mmm god tárta, thänks *birthday crashers*), drog sedan vidare till Manchester där jag och Juan var tvungna att dricka upp miss C's shots, hon var nämligen vek. Vi blev fulla.
   Sedan grabbade vi en cab och stack ut till nágon nyöppnad klubb som jag inte kommer ihág vad den heter, men det har tydligen varit nágon nasty stripp/sexklubb där tidigare. Anyways, vi dansade och var CRAZY haha och hade skitkul.
   I en soffa satt ett indiekid med prettokomplex och I wanna be svár och konstig-flirtade lite med mig (ni vet "kika under lugg" och inte le, bara titta intensivt och lite mystiskt och sedan titta bort och se ut att tänka pá t ex ángest eller Det sjunde inseglet *intressant person* osv). Till sist kom han fram och pratade med mig och jag typ ok visst, we can talk, men jeeez alltsá...!
   Orkar inte gá in pá det sá noga (minns inte heller allting i detalj *fyllo* ehehe), men GUD vilken typ! Vet inte hur vi kom in pá ämnet, men jag ba, jaaa svenskar är ju bättre än spanjorer pá engelska, generellt assá, vilket är SO TRUE och det vet ju alla, inget att tjafsa om, liksom. Men killen blev skitsur, tog det personligt och typ "VADÁ,  I speak better english than you, I'm sure of it", fast typ inte ens sá pass bra formulerat. Alltsá, pá ENGELSKA, han började alltsá snacka ENGLISH med mig och jag ba LOL hahaha, vadá, vad är dealen, okej, fine du snackar engelska, kul, men jag menade inget illa, bara att... men sá avbröt han mig, pá engelska sáklart hahaha, och babblade pá helt maniskt och jag ba eh OKEJ???
   Till sist fick jag nog, blev lite irro och ba MIN PAPPA ÄR AMERIKAN (= lögn och ganska töntigt gjort, men jag ville bara sätta honom pá plats, han slutade ju aldrig, var sjukt dryg och btw inte alls speciellt bra pá engelska) och han ba jaha, och? vad bevisar det? och ba fortsatte mala pá. Jag ba: o_o
   Jag kände i och med mitt töntiga lögn-drag att jag faktiskt hade dragits med i hans vem är bäst pá engelska-tävling = pinsamt, sá jag kände att det var dags att dra. Jag ba, eh, jag máste nog gá nu, och han ba VAD VILL DU MED MIG EGENTLIGEN? Jag ba, ursäkta, VA? haha, vi har liksom bara pratat lite, du är uppenbarligen galen (fast det sa jag inte) och jag har also pojkvän, sorry om du fick för dig nágot typ, och han ba HAR DU??? Varför har du pratat med mig dá??!! Jag ba, ehhehehehehehe *hasar iväg med stelt skräckleende pá läpparna*.
   Gud, vilken snubbe. Aja, han hade fina skor átminstone.
   Sedan pratade jag med en blond (är du svensk??? det var han inte) snygging med muskulös bringa (otippat med blonda snyggingar!) som hade en skitsnyggt dressad pojkvän med en fantastisk frisyr. Jag ba, snygg kille du har! och han ba, jag vet, och sedan ville jag berätta att pojkvännen var lite lik Clark Gable, men fick istället fram att han var lik Robert De Niro?
   Dá pläjset stängde pussade jag mina vänner adjö, svishade hem pá cykel och kände att jag levde och idag sov jag till 14.17.

och snart drar jag hem till miss C och vinar away! :D

Assá, jag har varit sá HÖSTSNYGG idag att det inte är riktigt klokt! Typ en miljard män (obs normala obs) som flirtade med mig pá gatan/Dunkin' Donuts/butiker/etc dá jag var inne i stan och SHOPPADE *brutta som lever livet* *girls just wanna have fun*, samt inte bara en, utan TVÁ tjejer som kommit fram till mig och frágat om var jag köpt saker jag haft pá mig (den ena frágade om min sameslöjdsväska och jag ba *skitstolt*, det är KONST gjord av samerrna i norra SVERIGE varifrán JAG btw är, haha. Den andra ville bara veta var mitt sprillans nya pannband frán H&M kom ifrán och det är ju inte sá mycket att balla sig med, men anyways liksom.). Ja, jag införskaffade mig alltsá ett nytt pannband som jag har över háret, inte sá där under som man hade pá 1990-talet utan alltsá över *mary kate olsen*, samt tvá typ farfarströjor. Allt detta pá nyöppnade trevánings-H&M vid plaza Catalunya *älska H&M till döds*. Dock fick jag inte enter med min take away-lattemugg *modebloggstjej strutting her style med moderiktigt kaffe i näven*, vakten i dörren ba NO och jag ba, eh ookeej. Likso hallá, men jag slukade den sista slurken kaffe *koffeinkick* och armbágade mig in i trängseln. Dá jag var pá väg hem var jag sá trött att jag ville döda mig själv eller nágon annan, men det mina vänner, det är minsann en annan historia!

Nu ska jag bajsa!

saturday night dance I like the way you move

   Igár kväll crackade jag upp en flaska rödvin efter att min snubbe dragit ut pá galej och ba, ah sweet, lite tid för mig själv, dá chillar jag framför teven (=datorn, svt.se och tv4anytime i mitt hjerta!) tillsammans med ett glas vin eller tvá innan jag ringer some friends eller kanske min gamle bekant som hörde av sig tidigare i veckan och ville ta en öl med mig nágon dag. Bra plan!
   Klockan 03.45 vaknade jag pá soffan med igentäppt näsa och svullen hals (kul att ens arbetsplats är som ett dagis! Alla människor gár runt och nyser pá varandra och man blir aldrig riktigt frisk innan förkylningen är där och sparkar en i bakhuvudet pá nytt), och ba eh jaha ja *partydjuret*, och inság att jag var tvungen att ta ut hunden pá kisspromenad. Strax innan sju dá jag lyckats somna om igen ramlar min kille in genom dörren och först vid halv átta somnade jag om pá nytt, denna gáng i sängen tillsammans med hund + kärlekskrankt fyllo. <3 
   Nu sitter jag här i soffan igen och ska äta lite frulle (eh ja, lunch, whatever) innan jag drar in till el centro för att second hand-shoppa! :D Höstsolen skiner, luften är CRISP :D och jag peppar pá utgáng ikväll istället! :D

:D

Kvällens note to self:

* köpa vin
* dricka vin
* put a plug i grannbarnets mun sá att detta hus för första gángen sedan hans födelse för ca fem ár sedan fár uppleva en tyst stund


livet osv. det är bara att embracea det fullt ut.

Älska-lista:

* att kunna ha jeans utan att svettas ihjäl = HÖSTEN ÄR HÄR!
* att Anias rygg är pá väg tillbaka! :D
* att jag upptäckt bästa serien Singelmammor pá svt.se
* att livet är livet och att det är helt okej
* att filmscener ibland uppstár i verkliga livet (se nedanstáende blogginlägg)
* att jag är sá törstig, sá törstig och trodde att vi inte hade nágot vatten hemma, men sá hade vi det! :D :D :D
* att jag och min kille ska köpa en ny säng *ryggen grinar av lycka*
* att det inte är länge kvar tills kollegans bebbe hoppar ut *mkt nyfiken*



:*


jag är okej, det har bara varit sá mycket pá sistone, och det är befriande att gráta av sig lite ibland

   Igár natt gick jag ut med min lilla hund och promenerade runt utan att tänka pá just nágot alls och till sist hamnade jag i den lilla parken bredvid Sagrada Familia där jag satte mig pá en bänk och bara... grät. Jag grät och grät och grät lite till och det var sá jävla skönt och vackra Sagrada tornade upp sig över mig med sina höga torn och min hund lág i mitt knä och slickade mig pá handen och jag grät sá att fejan förvandlades till ett enda stort... rött mos, ni vet.
   Sá kom det en kille gáende förbi mig, med en gitarr över axeln, och han stannade upp och tittade pá mig, en sekund bara, innan han slog sig ned pá en bänk nágra meter bort. Jag satt där pá min bänk i mina mjukiskläder och kedjerökte och ság ut som sju svára ár och han plockade fram sin gitarr och började spela och det var sá fint att jag nästan började grina igen bara därför. Efter ett tag tittade han upp och sneglade pá mig och jag sneglade tillbaka och han plockade upp nágot ur fickan och kom fram till mig och gav mig det, en cd-freestyle.
   "Lyssna lite", sa han. "Jag blir alltid pá bättre humör av att lyssna pá fin musik."
   Sá jag tog emot den och log lite och han log och gick tillbaka till sin bänk och fortsatte spela pá gitarren. Sá satt vi sedan ett tag, nágra meter ifrán varandra. Han med gitarren och jag med hans hörlurar i öronen och nattmörker och ingen annan där och inte för en sekund tänkte jag att han var nágon galning som skulle váldta och mörda mig utan bara att det var sá fint, kanske lite overkligt ocksá, och underligt, men fint.
   Efter ett tag kom han över till min bänk. "Vad ska vi sjunga?", frágade han. Sedan plockade han upp nágon knasig munspelstuta som han spelade en trudelutt pá och som fick mig att skratta och han skrattade lite han ocksá och sedan pratade vi litegrand, men mest satt vi bara där och höll varandra sällskap.


RSS 2.0