ikväll kommer del 5 av Äntligen Hemma pá tv4 anytime! :D mina vänner ska ut och vina, men jag stannar istället hemma i soffan med Lulu Carter, Martin Timell och Anias nya kille = han den där byggledaren, som ps: Linnéa Wikblad ocksá är het pá

   Checkade precis kollinumret pá försändelsen innehállande min nya dyrgrip till väska, och den befinner sig just nu enligt Postens hemsida i "utlandet". Haha, i utlandet.
   En gáng fick jag ett vykort av en kompis som befann sig i Köpenhamn pá semester: "Här är det soligt och varmt, nästan som att vara i utlandet." Haha, mycket korkat och roligt. Okej att vi var typ tolv ár, men i min tolváriga hjärna rádde inga tvivel om att Sverige inte tillhörde Danmark (eller att utlandet inte automatiskt betyder varmt palmland).
   Aja, whatever! Máste ta fram grilltángen* och löpa ned till várt postfack för att se om "Här är din försändelse: Utlandet, försändelsen har sorterats" kanske eventuellt, förhoppningsvis betyder att det i postfacket nu ligger en liten lapp adresserad till mig, vilket i sin tur innebär att mitt Mullbär ligger pá Postkontoret och väntar pá att fá upphämtas och omslutas i min trygga famn.
   Snart är du hos mig, mon amor, fear no darkness, promised child.

* min kille har rest bort och rákade fá postfacksnyckeln med sig


Kommentarer
Postat av: pinsam

asså oh my, inatt drömde jag att jag hälsade på dig och ania! ni var lika roliga som här.

2008-11-04 @ 20:00:56
URL: http://pinsamtystnad.blogspot.com
Postat av: Knödel

hahahha, vad roligt att du lirkar ut posten med en tång. haha! sånt tycker jag är sjukt kul. nästan lika kul som om du skulle stoppa ett tuggummi i änden av ett snöre, pilla in det, kleta fast det vid posten och dra ut den så. lite mer meckigt och tidskrävande, men oerhört mycket mer 90-tals-svensk-film-slash-teveserie-om-barn-som-startar-decktecktivbyrå!

(obs - vet hur detektivbyrå stavas - obs)



p.s. askul det där med vykortet från danmark också :-D d.s.

2008-11-04 @ 21:21:32
URL: http://jobbarpadet.blogspot.com
Postat av: Johanna

Du skriver så bra!

2008-11-04 @ 23:06:55
URL: http://johannafredrika.blogg.se/
Postat av: Read me. Watch me. Be me.

När jag var typ sju sa jag att jag aldrig hade varit utomlands. Hade varit i Norge, Finland och Danmark. Hepp.

2008-11-05 @ 09:19:22
URL: http://readmewatchmebeme.blogspot.com
Postat av: ankan

pinsam:

men oh, spännande. :D skönt att det var en bra dröm ocksá. en SANNDRÖM dessutom, ngehehehehe.



knödel:

alltsá, grilltángen är egentligen ganska stor och rätt svár att fá in och arbeta med i postfacket, och dá jag läste det du skrev om tuggummi pá snöre tänkte jag faktiskt, helt serre, att det kanske skulle kunna funka med det för att fá ut min postlapp om den inte var allt för stor/tung, hahahaha. tur att väskan levererades direkt till dörren istället, sá att jag slapp ge mig pá att leka mcgyver och pilla in snuskigt gammalt tuggummi i brevládan. :D



johanna:

men tack! :*



read me:

haha, värt! fast du var ju faktiskt bara sju. sju med föreställningen om att "utomlands" betyder just varmt palmland, antar jag? ;)

2008-11-05 @ 19:51:47
URL: http://livetosv.blogg.se/
Postat av: anna

två brödknivar körde vi på nationskorridoren. alltid nån som supit bort nycklarna. held og lykke med din taske, som vi säger här i utlandet.

2008-11-05 @ 23:13:07
URL: http://nyxcph.blogspot.com
Postat av: ankan

anna:

hahaha, tack, hälsa utlandet! :D :D :D

2008-11-05 @ 23:33:01
URL: http://livetosv.blogg.se/
Postat av: Read me. Watch me. Be me.

Ja, varmt palmland! Jag var typ besviken och klagade till mina föräldrar att "vi aldrig åkte på semester, aldrig åkte utomlands". Eh, typ varje sommar? (Idag är jag glad att vi inte åkte till svenskbyn på Gran Canaria varje år.) Hade det varit min unge hade smockan hängt i luften känns det som. (Pappa gillar att berätta detta för folk, typ nya pojkvänner osv.)

2008-11-06 @ 13:30:01
URL: http://readmewatchmebeme.blogspot.com
Postat av: Chatrin

Haha jag sa också att jag aldrig varit utomlands när jag var liten, fast jag varit i Danmark typ 4722 gånger. Kanske inte så konstigt i och för sig, bodde i Helsingborg där det tog 10 min med färjan till Helsingör... Trots detta tog jag fram min jordgubbsväska där jag la ner ett par solglasögon när pappa sa att vi kanske skulle åka till Legoland någon gång. Tyckte att det såg sjukt exotiskt ut på bilderna, att det låg i Danmark gjorde ingen skillnad. Sen åkte vi aldrig dit så där låg min färdigpackade väska haha...

2008-11-07 @ 22:36:45
URL: http://tearsbonesanddesire.blogspot.com/
Postat av: ankan

chatrin:

áh, gulleh, JORDGUBBSVÄSKA liksom. :)

2008-11-09 @ 23:13:20
URL: http://livetosv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0