tack för sameslöjdsbörsen, perroflauta! jag älskar den mer än mitt eget liv!!!

Men vad i helvete...! Okej att jag inte har skrivit ett nytt inlägg pá hundra ár, men att besökarantalet minskar frán typ femhundra till femtio är INTE okej! Ni ska ju dagligen skriva in adressen, smeka enter, sluta era ögon och hoppas hoppas hoppas att Ankan uppdaterat sin blogg, och detta ska göras dagligen! Aja, här ska bloggas och det ska nu göras med en lista pá de saker jag bestämt mig för att prioritera högst i mitt liv, nu och pá obestämd tid:

* Bra och värda hárprodukter till mitt färgade hár. Jag har efter att ha mixat och blandat och äckspärrimenterat med olika nyanser nu uppnátt hárperfektion. Oh, ni skulle se det nu, nytvättat med glansgrejs för brunetter frán John Frieda som reflekterar dagsljuset i mitt superlánga och av naturen spikraka hár (alltsá, plattángat hár är INTE okej btw *viktigt att inflika*) *onanerar*.
* Smink och sánt. Göra mig fin. Detta är inte ett skämt eller ironi. Det är allvar.
* Kläder, skor och väskor. Se ovan.
* Läsa Elin Klings blogg. Fortfarande inte skojar-Ankan som talar.
* Dricka alkohol (läs: rött vin. Rödvin. Vad är att föredra egentligen, rött vin eller rödvin? Ja, som skrivna ord alltsá?).
* Träna mig till den perfekta kroppen att matcha háret med.
* Äta nyttig mat och börja var dag med en shot aloe vera-juice.

Det var det, det! Nu ska jag gá ut och ta en kaffe med min hund och min bästis och tänka pá saker som att mitt liv al menos är väldigt händelserikt. Man ska embrace all the drama ocksá, förstár ni, innan man tvättar háret och klickar in sig pá klingens blogg. Áh, det kommer att bli sá bra detta, fashion-vár i Barcelona, med ständigt perfekt hár och snygga dagens outfit som sitter pá min kommande snajdar-kropp och med en hjärna där fáglarna kvittrar i solskenet.

Ps och obs, detta är ingen "dold liten känga mot modebloggarna" som Ania, som just läste lite över min axel, sa. Inte alls, det är helt enkelt sáhär jag vill ha det i vár. Ds.

Kommentarer
Postat av: perroflauta

hahaa ha det så kul då jag ska ägna mig åt ungefär samma saker fast mina dagens kommer att bestå av det jag hittar i soporna du ska få se mig snart i en kreation som får balmains vårvsning att se ut som nåt plockat från vilken amatörblogg som helst vad menar du förövrigt med att plattång inte är okej jag har upptäckt att man kan göra lockar a la elinkling med den du borde testa jag har hört att rakt är mer ute än fuskpälsvästar HAHA fint att du gillade böschen du vet jag älskar att dedikera mig åt dina önskningar min är att du sätter dig på valfritt höghastighetståg och kommer hit.vi kan banta och prova kläder tillsammans det blir kul.un besito chau

2009-01-14 @ 19:21:38
Postat av: anna

fan vilken bra lista! aloe vera jucie bangar jag nog men annars kan jag nog sno listan rakt av.

2009-01-15 @ 19:02:36
URL: http://nyxcph.blogspot.com
Postat av: It's gonna be fine 2009

Vi har ju verktyg för sånt därnt, uppdateringar that is, det är därför vi inte kollar in varje dag... Hoppas du har det bra iaf, bloggning eller ej!

2009-01-23 @ 23:40:27
URL: http://itsgonnabefine2009.blogspot.com
Postat av: ida

vill också dricka aloevera shots,köpes vart?

2009-01-24 @ 00:51:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0